Ki szenved terhesség alatt a hüvelygombától? Én már nem bírom elviselni, és semmi nem tünteti el! Segítsen valaki!
Nekem a Candibene kúp használt, bár egy idő után visszajött a fertőzés...
Viszont szülés után szinte egyből elmúlt. Tudom ez nem nyugtat meg, mert még egy jó ideig lehet, hogy szenvedhetsz a dologgal. Sajnos terhesség alatt tényleg gyakran előfordul, főleg ha még hajlamos is rá az ember.
Engem komplikáció miatt császároztak sajnos, de ha természetes úton szültem volna, akkor azt mondta a dokim, hogy szülés után a baba is és én is kapunk valami antibiotikumot, hogy ne legyen baj, mert sajnos nekem szülés előtt pár nappal újra visszajött a fertőzés és már nem volt idő elmulasztani.
Van egy tabi(vényköteles)nekem csak ez használt.Csak egy darabot kell bevenni belőle,olyan a kiszerelése is!Valahogy így írják,hogy Mycosist Gyno.
itt a link:
Minden szart kipróbáltam előtte,de semmi nem volt jó,már az elejétól kezdve gombás voltam állandóan.Ez viszont tényleg használt+van egy olyan intim mosakodó,ami kimondottan gombaellenes,az a neve hogy Saforelle intim mosakodó és nagyon szuper,,azóta is csak ezt használom,gyógyszertárban tudsz venni!
Köszönöm!
Megpróbálom, hátha ezek segítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!