Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Égő, viszkető érzés. Valószínű...

Égő, viszkető érzés. Valószínű a gombás fertőzés? Mit tegyek hiszen jön a hétvége? 20 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2008. jún. 27. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
pevaryl g hüvelykúp, terhesen is lehet használni. Nekem nagoyn bevállt.
2008. jún. 27. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Szio nem tudod felhivni az orvosod?Vagy gyogyszertár ott is adnak felvilágositást most az ülö fürdöt hanyagold amig nem mulik el ja és a szexet is ha gombás fertözés.Amugy nekem is volt részem benne nekem semmit nem adot a doki csak ezeket mondta ez a terheségnél szinte mindig elö fordul.Szoktak kupot adni rá meg krémet.Jobbulást Ja és most nagyon figyelj oda az intim higéniára ha lehet max intim szappan mást ne nagyon(tusfürdö ilyesmi ja és hüvely zuhanyt se tudod amiket forgalmaznak)És ha van rá lehetöséged akkor többször mosakodj meg még sima vizzel is.
2008. jún. 27. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt gombám, én Canestent (hüvelytabletta) kaptam rá. De az orvosom írta fel, és nem csak úgy megvettem a gyógyszertárban. Nem tudom hova jársz orvoshoz ill. terhesgondozásra, én a városunkban levő megyei kórház szülészetére, ahol hétvégén is van ügyelet. Mindegy, hogy bent van-e az orvosom, ha baj van megvizsgálnak és ellátnak. A kismamákra pedig különösen odafigyelnek. Ha van mód, menj orvoshoz és ne várd meg a hétfőt!
2008. jún. 28. 06:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 16 hetesen, csak éppen én észre sem vettem, nekem nem volt tünet, csak vizsgálat során vette észre a doki. Pimafucin hüvelykúpot írt fel, ami receptre megy, úgyhogy az neked most kilőve, ha ügyeletre nem akarsz menni, viszont azt mondta, hogy Canesten krémet is vegyek rá, azt recept nélkül is adják. Ha nem szeretnél ügyeletre menni és inkább megvárod a hétfőt a saját dokid miatt, akkor szerintem a gyógyszertárban kérj segítséget, ők tudni fogják, hogy mit használhatsz. Két nap várakozás miatt nem hiszem, hogy problémád lesz ebből, a tüneteket meg tudod enyhíteni a gyógyszertárban javasolt termékkel.
2008. jún. 28. 08:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Sajnos nekem kétszer is volt. Először 22 hetesen és akkor Klion kúpot adott rá a doki, másodszor meg 36 hetesen és akkor meg Canesten kúpot kaptam. Magadtól ne használj semmit, mindenképpen beszélj orvossal, vagy védőnővel, vagy gyógyszerésszel. Nem mindegy a terhesség melyik szakaszában vagy.

Üdv, 38 hetes kismama

2008. jún. 28. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Próbálj meg vízzel higított grapefruitmag cseppel mosakodni. Rossmannban lehet kapni, nekem nagyon bevált! Én naponta többször is öblögettem vele a hüvelyemet, persze csak kívülről!
2008. jún. 28. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
SZia az sem biztos, hogy gombas fertozesed van. Nekem allandoan van egy kis folyasom es neha eget, viszket nagyon nagyon. A dokim tobbszor is megvizsgalt es nem talalt sem bakteriumot, sem gombat. Azt javasolta, hogy ne hasznaljak semmi fele kupot vagy kremet, ha nem mutat ki valobanfertozest, sot mosdashoz is csak langyos vizet javasolt, azt viszont akar naponta tobbszor is. Semmi szappan, intim gel... csak viz. Ne kezdj el semmit hasznalni, amig nem latott orvos. Ha annyira rossz, menj el az ugyeletre.
2008. jún. 29. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!