Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gyakori Nálatok a...

Mennyire gyakori Nálatok a vizelési inger? 36+3 hetes kismama vagyok. Nálam valószínű húgyúti fertőzés is közrejátszik. Kaptam gyógyszert, de nem nagyon akar használni.

Figyelt kérdés
Holnap megyek a nőgyógyászomhoz, remélem tud valami okosságot mondani rá. Nagyon félek, hogy baj lesz:(
2009. máj. 11. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Éjszaka max 2-3 óránként mennem kell.Nappal sürübben.Sokszor úgy érzem hogy rögtön be... elmegyek wc-re ahhoz képest amit éreztem szinte semmit nem produkálok.

Te milyen sürün jársz?

36hetes Kismami

2009. máj. 11. 12:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem is kb ez a helyzet, de nem felek hogy barmi is lehetne.Szinte erzem hogy nyom a kis babom font,lent es korbe korbe :-)...szoval szerintem ez igy normalis!ne izgulj ,de ha megnyugtat kerdezd meg az orvosod.

Ettol eltekintve hogy birod az utolso heteket?En mar rettentoen szenvedek es kivancsi vagyok...

36+4 h km

2009. máj. 11. 12:34
 3/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Az elmúlt 2-3 napban állandóan kell pisilnem. 0,5-1 óránként rohangálok, de akkor már ilyen azonnal bemegy érzésem van. Ahhoz képest 2 csepp, meg ilyen mindjárt kiszakad a hólyagom érzés:S Ezért is gondolom, hogy ez már nem csak a baba, hanem valami baci.

2009. máj. 11. 12:35
 4/11 A kérdező kommentje:

Emiatt elég nehezen viselem a végét:) Meg már kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a szülés, és a kis drágám:) Meg már úgy szeretném a karomban tartani:)

És Ti Hogy bírjátok?:)

2009. máj. 11. 12:37
 5/11 anonim válasza:
Szia.Én most leszek 35,de nálam is ez a helyzet,nekem azt mondták teljesen normális,mert nincs más panaszom,és nyom mindenütt a babám.Kitartás neked is.
2009. máj. 11. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:

12.34-es vagyok.A pisiles a legelviselhetobb,jobban zavar a hizas, az izomhuzodas a combkozelito izmomba ami rendseresen begorcsol tehat alig birok jarni...Hianyzik a sport, terhesseg elott eleg aktiv voltam(bringaval jartam meloba+torna+uszas),aztan mintha elvagtak volna letiltottak mindenrol barnazgatasok miatt :-( .Szornyen vizesedek...szoval mintha nem en lennek...Es ehhez tarsul a kivacsisag :-)))) remelem nem huzzuk ki a vegeig igy is eleg nagy mar a "pici" fiam!

Szulessel hogy altok?Apas vagy nem?Feltek?

D.

2009. máj. 11. 13:54
 7/11 A kérdező kommentje:

Szegényem, nem irigyellek.

Apa szeretne jönni szülésre:) Nem félek, mert már szeretnék rajt túl lenni. Csak nagyon kíváncsi vagyok.

2009. máj. 11. 14:11
 8/11 A kérdező kommentje:
És Ti? Hogy tervezitek?
2009. máj. 11. 14:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Ragaszkodom az apashoz,mert raadasul kulfoldon szulok es ha izgulok vagy faradt vagyok neha elvesztem a fonalat hiaba beszelem a nyelvet, a parom meg egy fintoroombol is megerti mit akarok...magatol a szulestol nem felek,mert anno gyakorlaton lattam eleget,vedono szakra jartam.
2009. máj. 11. 14:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Én szülésznő szakra jártam:) Nagyjából sejtem, mire számíthatok:))
2009. máj. 11. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!