Mennyire gyakori Nálatok a vizelési inger? 36+3 hetes kismama vagyok. Nálam valószínű húgyúti fertőzés is közrejátszik. Kaptam gyógyszert, de nem nagyon akar használni.
Éjszaka max 2-3 óránként mennem kell.Nappal sürübben.Sokszor úgy érzem hogy rögtön be... elmegyek wc-re ahhoz képest amit éreztem szinte semmit nem produkálok.
Te milyen sürün jársz?
36hetes Kismami
Nekem is kb ez a helyzet, de nem felek hogy barmi is lehetne.Szinte erzem hogy nyom a kis babom font,lent es korbe korbe :-)...szoval szerintem ez igy normalis!ne izgulj ,de ha megnyugtat kerdezd meg az orvosod.
Ettol eltekintve hogy birod az utolso heteket?En mar rettentoen szenvedek es kivancsi vagyok...
36+4 h km
Szia!
Az elmúlt 2-3 napban állandóan kell pisilnem. 0,5-1 óránként rohangálok, de akkor már ilyen azonnal bemegy érzésem van. Ahhoz képest 2 csepp, meg ilyen mindjárt kiszakad a hólyagom érzés:S Ezért is gondolom, hogy ez már nem csak a baba, hanem valami baci.
Emiatt elég nehezen viselem a végét:) Meg már kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a szülés, és a kis drágám:) Meg már úgy szeretném a karomban tartani:)
És Ti Hogy bírjátok?:)
12.34-es vagyok.A pisiles a legelviselhetobb,jobban zavar a hizas, az izomhuzodas a combkozelito izmomba ami rendseresen begorcsol tehat alig birok jarni...Hianyzik a sport, terhesseg elott eleg aktiv voltam(bringaval jartam meloba+torna+uszas),aztan mintha elvagtak volna letiltottak mindenrol barnazgatasok miatt :-( .Szornyen vizesedek...szoval mintha nem en lennek...Es ehhez tarsul a kivacsisag :-)))) remelem nem huzzuk ki a vegeig igy is eleg nagy mar a "pici" fiam!
Szulessel hogy altok?Apas vagy nem?Feltek?
D.
Szegényem, nem irigyellek.
Apa szeretne jönni szülésre:) Nem félek, mert már szeretnék rajt túl lenni. Csak nagyon kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!