Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon szeretnék jó szülés-...

Miskolcon szeretnék jó szülés-nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Aki végigkísérni a terhességemet, nem túl "drága" és odafigyel rám és a babámra!Lehetőleg a Semmelweis Kórházban, mert ott szeretnék szülni!
2013. aug. 3. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Shittu Gafar állítólag nagyon jó orvos,sógornőmnek ő volt a tanácsadáson az orvosa és meg volt vele elégedve (nem volt megfogadva és nem is nála szült),de odafigyelt mindenre amire kellett.

És én is neki köszönhetem,hogy éldegélünk mindketten,mivel épp helyettesítette az én orvosomat (nem fogadott) és ő vette észre,hogy teljesen nyitva vagyok és felszállófertőzésem is van (33.hetesen).

Rögtön befektetett és átutalt a Szentpéteri kapuiba mivel koraszülésnek néztem elébe.

Nagyon hálás vagyok neki,mert fantasztikus orvos.

Tarifáját sajnos nem tudom,de biztosan megmondja,ha esetleg felkeresnéd majd!

Könnyű szülést!

2013. aug. 3. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Gubás Péter

6000-8000.- egy alkalom

2013. aug. 3. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokan szeretik Dudást, meg hajast, bár hajasnak van egy stílusa. Nekem a Shittu iszonyat pasi, irtózom a hangjától is, meg a flegmaságától. Ettől persze lehet jó doki. Szemán állítólag elég drága. Gubásról én is jókat hallottam. Fenesi...hát ő is egy megosztó figura. Nekem nem volt vele bajom, de az is egy tapló tud lenni. Barátnőm viszont nagyon csípte, pont a stílusa miatt is.
2013. aug. 6. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Dudás ajánlom én nála szültem,elégedd vagyok.Fenesi király egy fazon stilusa van de tudni kell kezelni.Ezt csak azért irom Fenesiről,mert ő volt az ügyeletes dokim a szülés napján és ő döntött ugy legyen császárom.Áldom a nevét :)
2013. aug. 24. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!