1-2 kérdés a terhességről, amit az orvostól nem merek megkérdezni?
Figyelt kérdés
Furcsa kérdések lesznek,kérlek értsétek meg,első gyermek,és mindenre felfigyelek.1.Hányás után,ami marja a torkom az a gyomorsav?Sosem volt így nem tudom,mi szűnteti meg?2013. aug. 2. 11:02
11/14 A kérdező kommentje:
annak jó akinek magándokija van,de akinek nem,annak nehéz kérdéssel menni
2013. aug. 2. 18:21
12/14 anonim válasza:
4-es vagyok:
Semmi köze sincs most ide a magándokinak!!Nekem sem volt,még is kérdeztem,ha valamit nem tudtam!Felelősséggel tartoztam a babámért már a pocakban is,és nem kockáztattam meg az egészségét semmiért sem!
Ha ennyire félsz feltenni pár kérdést(amit te cikinek tartasz)egy idegen embernek,akkor mi lesz veled akkor,ha szét kell tenni a lábaidat a szülőszobán??Azt is cikinek fogod tartani és összezárod a lábaidat?Ne legyünk már ,,gyerekesek,, nemsokára szülővé válsz,és neked kell vigyáznod a babádra nem csak a pocakon kívül,hanem már most is!!
13/14 anonim válasza:
Ez nem magándoki vagy sztk doki kérdés. Ez egyszerűen annyi, hogy szégyenled magadat az orvos előtt, holott az orvosnak az a dolga, hogy a kérdésekre válaszoljon, a panaszokat meghallgassa. Felejtsd el azt hogy "nem merem" ha a gyerekedről van szó.
14/14 A kérdező kommentje:
okés,köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 3. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!