Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1-2 kérdés a terhességről,...

1-2 kérdés a terhességről, amit az orvostól nem merek megkérdezni?

Figyelt kérdés
Furcsa kérdések lesznek,kérlek értsétek meg,első gyermek,és mindenre felfigyelek.1.Hányás után,ami marja a torkom az a gyomorsav?Sosem volt így nem tudom,mi szűnteti meg?
2013. aug. 2. 11:02
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

2.a székletetek színe-állaga is megváltozott terhesség alatt??

3.Orgazmus után nektek is van néha egy barna pötty?már a férjem nem mer hozzám érni,így már eszembe jutott,hogy magamnak nyújtok örömöt.

4.Ha gond volt a terhességetekkel miből vettétek észre?

5.wc-zés közben nektek is feszít a petefészketek?

ha mindennap érzem a feszüléseket a petefészkemnél az jót jelent?Az azt jelenti,hogy még él a magzatom?

2013. aug. 2. 11:04
 2/14 anonim ***** válasza:

Ezeket miért nem mered megkérdezni az orvostól? Abszolút nem extrém kérdések.

1. Igen, a gyomorsav marja a torkodat, inni kell rá vizet/egyebet, hogy lemossa.

2. Az első trimeszterben megváltozott, meg az egész emésztésem hol ilyen volt, hol olyan. Később helyreállt.

3. Egyszer volt egy kis barna pötty, az is az első trimeszterben. Akkor visszavettünk kicsit, de utána semmi probléma nem volt. De erről azért jobb, ha tud az orvosod!

4. Nekem nem volt/nincs gond.

5. Ilyen sem volt, nem tudom.

31hkm

2013. aug. 2. 11:25
 3/14 anonim ***** válasza:

1. A hányás mindig tartalmaz gyomorsavat, így biztosan az marja. Egyél sokszor keveset egy nap. Majszolj kekszet.

2. Nekem is megváltozott, gondolom ez normális.

3. Nekem egyáltalán nem volt, ezt említsd meg orvosnak mindenképp. Én görcsölni szoktam orgazmus után. Kicsit ijesztő, így bennünk is van némi gát szex közben. Remélhetőleg a 2. trimeszterre ez jobb lesz :)

4. Szerencsére nincs probléma, remélem nem is lesz.

5. Normális hogy érzed, feszíthet a méhed, petefészked, egész alhasad, görcsölhet is kicsit, de sajnos ez nem garancia semmire.

2013. aug. 2. 11:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Igen,hányás után ami mar,az a gyomorsav..vegyél be rá Rennie-t,az nekem segített az utolsó pár hétben.

Igen,wc-zés közben nekem is feszített a pocakom,sokszor amikor álltam fel a wc-ről összegörnyedtem,mert akkorát belehasított,hogy azt hittem kettészakadok..olyankor mindig megvoltam ijedve,de nem volt semmi gond ebből.

Ha szeretkezés után barna pöttyöd van,akkor nem kéne házas életet élni,mert sztem ez nem a legjobb jel.Gondolom nem szeretnél elvetélni,és mivel az orgazmusnak méhösszehúzó hatása van,nem kellene ezzel szórakozni,így magadat sem tudod kielégíteni,mert az is méhösszehúzást csinál!!De erről beszélni kellene dokival,hogy mitől lehet pontosan barna pötty utána!!

Ha azt érzed,hogy feszül,húzódik a pocakod,az annyit jelent,hogy nő a méhed,tágulnak a méhtartó szalagok.És mivel nő a pocakod,így valószínűsíthető,hogy igen,a baba él..ha nem élne,akkor nem is nőne a pocak mérete.

2013. aug. 2. 11:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az a sav.

Én többször jártam nagy wcre és kicsit lazább is volt.

Orgazmus után nem szabad h ilyen legyen, baj is lehet belőle ilyenkor általäban eltiltanak tőle amig nem szoltál a dokinak ne önkielégits és ne szexelj.

Nekem keményedéseim voltak, az anyai ösztön megsugta h kell a korház.

Nekem nem feszült semmim.

Amugy elég nagy felelőtlenség tőled, h nem kérdezel mert baj is lehet belőle, pláne ha barnázol szex után. Egy felnőtt nő aki elvileg fel van készülve az anyaságra ezeket meg meri kérdezni mert a babája élete mulhat rajta. Majd arról se mersz szolni h elfolyt a vized??? Mert az ciki??? Mi vagy tinédzser?? Tessék kérdezni, senki nem fogja leharapni a fejed.....

2013. aug. 2. 11:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Ne legyenek tabuk az orvosod előtt, mert akkor nem tud rajtad segíteni. AMit mi itt írogatunk, azt nem szabad készpénznek venni, mert nem orvosok vagyunk. Lehet, hogy van tapasztalatunk, de azok a tünetek nem biztos hogy egyenznek azzal ami veled történik. Szeretkezés utáni barna pötty akár kisebb vérzés is lehet,így arról mindenképp szólnék az orvosnak.Buta dolog félni kérdezni. Igazából mindent meg kell, hogy merj beszélni a dokival. Ők naponta 30 ilyen jellegű kérdésre válaszolnak. Őket nem fogja megdöbbenteni ez.
2013. aug. 2. 11:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Megkérdezem tőle akkor ezeket,köszönöm.
2013. aug. 2. 11:35
 8/14 anonim ***** válasza:

1. Hányás ellen szedjél Magne B6-ot. Nekem 2X1-et írtak, de 2x2 is mehet. (Én csak émelyegtem, arra jó volt a hideg tej, attól teljesen elmúlt egy időre.)

2.a székletetek színe-állaga is megváltozott terhesség alatt??

Nehezen jött ki, és csak 2 naponta, pedig előtte semmi gondom nem volt. Ez a nagy dózisú vitamintól van állítólag.

3.Orgazmus után nektek is van néha egy barna pötty?már a férjem nem mer hozzám érni,így már eszembe jutott,hogy magamnak nyújtok örömöt.

Nekem egyszer volt a 6. héten, meg is tiltotta a doki 1 hónapra. Rögtön megnézte a babát, rendben volt. 1 hónap múlva pedig már nem volt szívhang.

Sajnos elhittem a neten írtakat, hogy a szex nem árt terhesen, és hogy a barnázás/gyenge vérzés nem baj, csak az erős vérzés és a görcs. Hát sajnos nem így van. Hiába írja a bulvár, hogy szexelj nyugodtan, az tudta jól, aki azt írta, hogy vetélést idézhet elő.

4.Ha gond volt a terhességetekkel miből vettétek észre?

Semmiből. UH-n derült ki hetekkel később. (Meg volt egy belső hang, amelyik érezte, hogy baj lesz, de mondogattam magamnak, hogy nem lesz baj.)

5.wc-zés közben nektek is feszít a petefészketek?

Nem volt ilyen.

ha mindennap érzem a feszüléseket a petefészkemnél az jót jelent?Az azt jelenti,hogy még él a magzatom?

Szerintem nem jelent semmit. A terhességi tünetek a vetélésig, illetve a műtétig (missed ab) fennállhatnak.

2013. aug. 2. 14:08
 9/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó sajnálom ami veled történt,remélem én nem fogok így járni
2013. aug. 2. 17:46
 10/14 anonim ***** válasza:
En mindig kerdes-listaval mentem a dokihoz. Ahogy felmerult, leirtam a noteszembe, nehogy elfelejtsek valamit megkerdezni. Ott elovettem a listat es szepen vegigmentunk rajta. Mindig nagyon keszseges volt, pedig nekem egy kis magyar dr House-om van. Szerintem lehet olyan szavakat hasznalni, h kulturalt legyen a kerdes es ne utszeli. Ebben is segitett, h elore megfogalmaztam.
2013. aug. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!