Nem lesz baja a babanak ha sokat fekszem es szinte semmit nem csinalok? ( 16 hetes kismama)
Nem lesz baja, ne aggódj. :) Egyébként az a labda valószínűleg a méhed, és hidd el, a hetek elteltével fogod focilabdának, kosárlabdának és az utolsó időben medicin labdának is érezni. :)
Egyébként vannak kismamák, akik sajnos, az egész terhességük alatt fekvésre vannak ítélve, mert veszélyeztetettek. És jellemzően ők is egészséges babákat szülnek. (Ha éppen nem, akkor az más okból van.)
Koszonom a megnyugtatast! Remelem tenyleg a mehem az. csak nem ertem miert faj is ha mozog. es a hasam is erzekeny minden pici nyomasra.
2. valaszolo igen szeretnek en is ilyet de meg nem jottem ra hogy kell hasznalni a paypal-t. mert az ebay-n csak azzal fizethetek sajnos
Szia:) Én veszélyezetett terhes voltam/vagyok, a 16. hétig fel sem kelhettem az ágyból, csak zuhanyozni, és mosdóba:)
Nálunk mondjuk megnyugtató volt, hogy 2 hetente látott a doki, de ugyanígy éreztem magam én is: mintha velem fordult volna a kisfiam is bennem :D Ne aggódj:) Ha meg vagyon izgulsz, akkor hívd fel az orvosod :) Minden rendben lesz, boldog babavárást:)
25 hkm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!