Kismama ruházat olcsón?
Ti hol vásároltok/ vásároltatok olcsón kismama ruházatot?
Nem szeretnék túl sokat költeni erre a célra, viszont muszáj lesz, mert szorítanak a ruháim. A pénzem nagyobb részét inkább a születendő babámra költeném...
Én sem vettem sok mindent.:)
Turiban ki lehet fogni néha kismama ruhákat.
Facebook-on is vannak baba-mama csoportok, ahol nagyon olcsón árulnak ruhákat.
www.bonprix.hu
Innét rendeltem 3 kismama nadrágot, 6000/db kb. Ennyibe kwrül egy normális nem kismama nadrág is.
Normàl ruházati boltban vettem mell alatt bővülő fazonú felsőket.
Azért 3 nadrág kell, hisz az ember lemegy boltba, orvoshoz, dolgozni, vendégségbe... Egy rajtam volt, egy tiszta, és egy száradt mindig, így húztam ki 3 nadrággal.
Ne slamposodjon el a kismama...
Na meg szülés után is 1-2 hónapig a kismama ruhák lesznek csak jók, mert az ember szülés után úgy néz ki, mint egy 6 hónapos terhes, nem lesz egyből lapos a has.
Én a Hádában vettem felsőket, kb. 300 Ft-ra jöttek ki darabonként. Mindenki dícséri... :)
A teszveszen vettem nacikat, mert ott már 1000-1500 Ft-ért lehet kapni szépeket. Én sajnáltam volna többet adni értük.
Így nem sajnáltam az egyik szárát levágni rövidnadrágnak. Azt ritkábban kapni.
Köszi a válaszokat!
Sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!