Milyen ruhákat vásárolnátok egy kismamaruha üzletben?
Előző terhességemnél ezeket vettem kismama boltokban:
1 meleg bársony nadrág, 1 farmer, 1 rövid farmer szoknya, 1 melegítő nadrág, 1 vastagabb melegítő felsővel, 2 szoptatós hálóing, 1 szoptatós melltartó, 1 harisnya, 1 alkalmi fekete szoknya, 1 fehér blúz, 1 nyári halásznadrág, 1 kantáros farmer, 2 kantáros nyári nadrág
Nekem ez így elég volt otthonra és kimenős tevékenységekre, sőt az elején munkába is. Külön felsőket egyáltalán nem vettem, az 1 alkalmi blúzon kívül.
Szerintem inkább aljakat keresnek a kismamák. Ha találtam egy megfelelő gatyát, szoknyát, sosem néztem az árát, örültem, hogy lesz mit felhúznom. S mivel jó minőségűek, a mostani terhességemnél is ezeket fogom hordani, pedig közben kölcsön adtam őket a barátnőimnek.
Én 1 db farmert vettem 12-ért és ennyi. Volt olyan gatyám ami jó volt terhesség alatt is. Felsőnek meg nagyobb trikót pulcsit vettem olcsó helyen.
Fölöslegesnek tartottam mást venni, 9 hónapért.
4 nadrág, én pl. szeretem aminek a bandázs rész terején gumi van:)
6 felső, 4 kötött divatos mellény a hosszú ujjú tetejére.
2 kismama kabát.
Pl. barátnők 1 terhes nadràgot vettek, azzal húzták ki végig, otthon elhordták a ferjeik ruháit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!