8 hetesen gond ha múlnak a tünetek? Help me?
Ne aggódj, ez természetes, inkább örülj neki, hogy múlnak a tünetek. Valakinek tünetmentes a terhessége, valakit pedig végigkísér, ez emberfüggő .
Minden oké, ne aggódj boldog babavárást! :)
30hkm
Adj halat az egnek!!!16hetesen meg mindig "szenvedek" 3honapja nem tudok egy jo izut enni.Hanyinger,hanyas,gyomorsav stb.-6kg...:-S
Most irigykedek :-)
ELVEZD A TERHESSEGED (Igy lehet:) )Minden jot Nektek :-).
Tényleg, őszintén nem azért, hogy ijesztgesselek, de amikor én elvesztettem a babámat kb. a 8 héten, nekem elmúlt az álmosság (nagyon álmos voltam) egyik napról a másikra és sokat javult az émelygés, mondtam is a férjemnek, hogy olyan, mintha nem is lennék terhes, olyan jól érzem magam. De azt hittem, hogy normális, hogy múlnak a tünetek. Aztán elmentünk 2 hét múlva uh-ra, ahol mondták, hogy 2 hete nincs baba kb. Az igazsághoz tartozik, hogy a 6-7. héten barnáztam nagyon enyhén, de akkor megnézték, még volt szívhang, és csak 4 hét múlva kellett visszamenni. De igazából ha a 8. héten megyek vissza, akkor se tudnak tenni semmit szerintem.
Azzal vigasztaltak, hogy egészen biztos, hogy beteg volt, és hogy a természet okos, tudja a dolgát, de persze engem nem nyugtat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!