Ugye azt mondják, h 8hetes koráig "gond" nélkül végezhető abortusz. Milyen tünetek mutatkozhatnak a 8-10. hétig?
mért nyitogatod a kismamák zsebébe a kést?
hányás és midne tünet, egyéntől függ. alszol eszel hízol majd megölsz egy gyereket amiért sajna nem csuknak le
nem haragszom rád vagy is de, mert egy nő 2 dologért tesz meg mindet. hogy legyne és ne legyen gyereke.
mért nem védekeztél ha igen figyelhettél volna.
ha tabivel csuszott be használhattál volna mellé ovszert is.
A 2. "okosnak" (mert mindig vannak akik hirdetik az igét....) ha már "becsúszott" a baba, minek óvszer? A fejedre húzod?
Előfordult mással is, hogy védekezés mellett esett teherbe.
Tanácsot kért, nem ilyen felettébb okos hozzászólást.
A tüneteket előttem leírták, lehet hányás, hányinger, puffadás, mellfeszülés, fájdalom.. v. épp semmi nincs.
Kedves, tökéletes 17 éves. A korodra tippelni mertem volna... Talán benő az eszed lágya-talán, biztasson a tudat, hogy van még remény.
És még mielőtt megkapom, 2 gyermekem van a 3. a szívem alatt és SOHA nem volt abortuszom. De az ilyen hozzászólástól a bicska kinyílik a zsebemben.
en csak ennyit szeretnek mondani neked: http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0
29 hetes kismama(23 eves,es ha nem lenne mit egyek,akkor se tettem volna ilyet a gyerekemmel,en nem itellek el,de hidd el,minden ELET egy csoda,es ajandek,nincs jogod,hogy megfossz valakit az eselytol hogy eljen,hiszen lathatod,o is egy elo leny,es dobog az ici-pici szive,a tied alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!