Mit ajándékozzak egy friss kismama barátomnak?
Én textil babahintát adnék neki, bár nem tudom mennyit szánsz rá. A teszveszen újonnan 8-10 eFt körül van és 0-3 éves korig tudja használni.
Pelus, popsitörlő egy helyes itatópohár (tudom, később kell, de én nagyon szeretem őket).
Számomra nem derült ki, hogy a friss kismamát akarod megajándékozi (olyat aki mostanság tudta meg, állapotát) vagy már a baby-nek szertnél ajándékozni?!
Mert ha egy friss kimamát akkor sztem is jó öttlet a babaváró napló vagy pediglen a terhes párna amivel kényelmesebben alhat majd ha nő a pocija aztán meg használhatja szoptatós párnaként is!
Viszont, ha már a babának szertenél vásárolni akkor akár egy kis ruhácskától kezdve, a pihenő széken át bármit vehetsz, attól függ mennyit szánsz rá. Én minden esetre megkérdezném a kismamit mire van szügsége.
Pl. én 30 hetes vagyok annyi kisruhácskát kaptunk már, hogy sztem a felét rá sem tudom majd adni a babámra... sokkal jobban örülnék egy egy cumisüvegnek, cuminak, vagy bármilyen apróságnak ami hasznos és nem ruha...!
En, szemely szerint, a pocak kremet tartottam a leghszontalanabb ajandeknak. Amugy sem hasznalok testapolokat sem, es nagyon nem is stirasodok soha, szoval en annak semmi hasznat nem tudtam venni.
Ami tetszett eddig az egy baby blanket, amit en nem vettem volna meg az ara miatt, szoval ennek orultem vmint minden utalvanynak vagy olyan cuccnak, amihez blokkot is kaptam, hogy becserelhetem area, ami tetszik.
Aminek en meg orulnek az talan egy szoptatos parna, mert arra sajnalok a penzt, de azert szemezek vele. :)
Mikor en adtam elso babalatogataskor (mar ha arrol beszelunk), en mindig vittem vmi jatekot plusz egy utalvanyt.
vicces babapólót vagy baba bodyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!