A beágyazódáskor jelentkezika fehéres bÖvebb folyás legelöször? Tehát mielött megjönne, egy héttel elötte kb?
nincsen sem beágyazódásra utaló folyás,sem pedig terhességre utaló.nekem minden hónapban fehér folyásom volt pé után pár nappal.akkor is mikor babás lettem.
11 hetes km
Nagyobb mennyiségü nyálka egy héttel a tüszörepedés után?
A ciklus második felében a szervezet újra nagyobb mennyiségü ösztrogént termel, amely az ébredési hömérsékletet csökkenti és újabb krémes hüvelyi nyálka termelödését indukálja. Ez kb. egy héttel a tüszörepedés után figyelhetö meg. Ez a jelenség idöben ugyan egybe esik a beágyazódással, de különben semmilyen összefüggés nem áll fent a kettö között. Így nem lehet ez alapján megmondani, hogy sikerült-e teherbe esni vagy sem.
Nekem soha nem volt folyásom menstruáció elött.Egyszer volt egy bövebb folyásom körübelül az eggyütlét után 3 héttel.Ezért tudtam egyböl hogy terhes vagyok.és ezért vettem tesztet is ami ki is mutatta.Csak szerettem volna tudni hogy kinél mikor jelentkezett ez elöször.De akkor ez jelezhette a beágyazódást vagy az elmuläsát vagy nem tudom:) Köszönöm a válaszokat
23 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!