Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti e-coli-t,...

Terhesség alatti e-coli-t, ami hüvelykenetben tenyészett ki, mindenképpen kell kezelni antibiotikummal?

Figyelt kérdés

2013. júl. 31. 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Hidd el, az antibiotikum a kisebb rossz!
2013. júl. 31. 09:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
igen kell!!!
2013. júl. 31. 09:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Az az egy probléma van, hogy beszedem az AB-t, elmúlik. Ahogy abbahagyom pár nap és visszajön. Mindig megyek kenetre és kitenyészik. Tudom, hogy kell az AB, de az orvsom már sokkallja ezt a mennyiséget, amit eddig beszedtem. Szinte én kérem, hogy írja már fel, mert most már nem írta volna...
2013. júl. 31. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem minimális E-coli normális a hüvelyben, a baj akkor lenne, ha a természetes hüvelyflóra nem tudná elnyomni. Akkor sem az AB a jó megoldás, hanem a hüvelyflóra erősítése.
2013. júl. 31. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Fogyassz természetes antibiotikumot, az nem okoz problémát, és erősítsd meg az immunrendszeredet gyógynövényekkel.
2013. júl. 31. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, Ab alatt,után szedtél-e probiotikumot? Ha nem, akkor itt az idő, de min 6 hétig egyfolytában, valamint a hüvelyflórádat is mindenképp erősíteni kell, mert az Ab elpusztítja a jó bacikat is!
2013. júl. 31. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is kell az AB, mert ha felhúzódik a fertőzés akkor a babának is árthat és egy jó kis vesemedence gyulladást is okozhat.

Kislányomnak volt 1 évesen. 3 AB kúrát szedett be. A 4. kúrával együtt elkezdtem neki adni a Walurinal tőzegáfonya szirupot és elvittem homeós orvoshoz, aki adott neki 2 féle bogyót is. A 4. antibiotikum kúra után már nem volt a vizeletében e-coli, és később sem jött vissza. Nem tudom terhesen szedhető-e tőzegáfonya, de simán utána lehet nézni, homeós bogyók pedig szedhetők. Egy próbát megér.

Hány hetes vagy?

2013. júl. 31. 14:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Panaszt nem okoz, talán annyi, hogy sárgás, szúrós szagú folyásom van. A szúrós szag, úgy tudom nem a legjobb, főleg nem terhesen.
2013. júl. 31. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!