Egyre gyakoribb keményedés jelentheti azt h nincs messze a szülés?
Napról napra többnek tűnik. Kicsit kellemetlen érzés amikor bekeményedik a hasam, de görcs az nincs. Nyákdugóm még nem távozott, legalábbis nem vettem észre. Jelezheti azt h hamarosan szülök? Vagy ennek nincs semmi jelentősége?
37+5 h km
Valószínű csak "gyakorol" a méhed,ez az utolsó hónapban teljesen normális.
Hogy jelezheti e,hogy hamarosan babázol? nem hinném,de ez mindenkinél más. Ha a keménykedések nem nyitják a méhszájad (ezt a dokiddal nézesd meg),akkor még bőven van időd,akár még túl is hordhatod...
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Állítólag van, akinek a huszonpáradik héttől kezdve keményedik, mégis a legtöbben kihordják kb. 40 hétig a babát. Én is most vagyok 37 hetes, holnap megyek NST-re és a nőgyógyászhoz, de én például nem keményedek. Mégis ki kéne jönnie a leányzónak.
De én is úgy tudom, hogy ez csak némi gyakorlás a test részéről, de a 37. hé vége felé már aktuális lehet, hogy jön a gyerkőc. Elméletben időben van.
de jó, hogy ott tartasz, irigykedek! :) mi még csak 30 hetesek vagyunk :)
Remélem minden oké, majd írd meg, hogy miújság.!
szija
azt írtad hogy egy óra alatt 3 keményedésed van.
én 31 hetes vagyok és ma pl több órán keresztül 5-8 percenként keményedtem.
de ez megy a 20.héttől és teljesen zárt a méhszájam.
a frontok nagyon-nagyon közrejátszanak.
persze te már akár szülhetsz is:)
de ha mondjuk az én esetemet nézzük akkor semmi köze hozzá.
könnyű szülést neked:):)
Huuu utolsó, Te tényleg nagyon sokat keményedsz. Akkor én meg sem közelítelek. :-)
Még egyben vok, NST is jó lett. Megérzésem szerint jövő hét elején meglesz a pici. :-)
Nah, azért majd írj, hogy mi a helyzet! :)
4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!