Valami nincs rendben. Mi történhetett?
Lehet, hogy igazából most esett le neki, mit vállalt. Próbálj meg egy kicsit visszavenni a baba témából, és bármi másról beszélgetni vele.
Azt írod, soha nem szabtad meg, hova mehet és hova nem. De most már igen?
Egyszóval, ne kismama legyél, hanem az ő barátnője, ahogy korábban, és adj neki időt, hogy hozzászokjon, hogy hárman vagytok. Neki ez kevésbé érezhető még, mint neked, hiszen nem ő hordja a szíve alatt.
Én semmi komoly problémát nem látok, ha:
A hormonjaid miatt semmi másról nem tudsz beszélni, csak a babáról (állati nehéz megállni)
Minden egyes moccanásnál a párodnak meg kell fogni a hasad
És a lényeg:
Nem lehet, hogy 25 évesen bepánikolt? Vége a szép, kényelmes életének, nem ő lesz az első a Te életedben, sőt, sokáig igencsak a háttérbe szorul.
Hatalmas az ő felelőssége is, csak vele senki nem foglalkozik, mert nem ő terhes. Az anyának 9 hónapja van, hogy anyává váljon. Az apának mennyi? Ő nincs rosszul, nem mocorog a baba, nincsenek hangulatingadozásai, stb.
Teljesen megértelek, és teljesen normális, amit érzel.
Mindenképpen üljetek le, beszéljetek ezekről, és azt hiszem, a Te feladatod lesz, hogy a beszélgetés nyugodt mederben folyjon, sértődés nélkül.
Lehet, hogy ő azt sem tudja, hogy mi a baja :)
Beszélgessetek, mert egyre nehezebb lesz!
Értse meg, hogy attól, hogy gyereketek lesz, Te még ugyanúgy szereted.
A szex: sok férfi fél attól, hogy kárt tesz a babában (pedig ésszel tudja, hogy ez nem igaz), vagy egyszerűen csak azt érzi, hogy "elfoglalták a helyét" (lelkiekre gondolok) és nem tud mit kezdeni a helyzettel.
Szóval: megbeszélni mindent, méghozzá nyugodtan, szemrehányás nélkül!!!
A pasik nem úgy éli meg mint te!
Nem gondolnak nőn stop a babára!
Nem tud vele mit kezdeni, hisz nem ő érzi!
Az én férjem is első 5 alkalommal izgatottan fogta a hasam, majd utánna megúnta.
Annak ellwnére hog te terhes vagy, ugyan úgy szervezhettek együtt programokat, meg neki sem kell azért otthon ülnie, mert te terhes vagy...
Nem kell ezen fel kapni a vizet, a pasik ilyenek...
Ha meglesz a pici, fél-egy éves koráig megint csak nem tud vele majd mit kezdeni ...
Oh, ne izgulj szerintem!
2,5évig próbálkoztunk a babával, aztán mikor már letojtuk, akkor megérkezett :) Na az én lelkes férjem hozzám sem ért, se a hasamat nem akarta megfogni, se semmi. Aztán mikor kibújt....akkor tudatosult benne minden!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!