Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki kapott gyógyszert terhessé...

Aki kapott gyógyszert terhesség elején, mert barnázott, megmaradt a babája?

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6-osnak teljesen igaza van, mindent leirt. En is tapasztalatbol tudom... 27hkn
2013. júl. 28. 07:39
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert én barnáztam a 6-7. héten, de nem kaptam gyógyszert, mert a doki ugyanazt mondta, mint a 6-os válaszoló. Azt mondta, hogy ha elmegy, annak valószínű az az oka, hogy beteg, és azt felesleges megtartani gyógyszerrel, ill. ha nincs baja, akkor felesleges női hormonnal bombázni, hiszen lehet, hogy fiú. Missed ab lett a vége, és azóta is azon filózok, hogy el kellett volna menni egy másik dokihoz (amúgy magándokihoz járok, akivel mindenki nagyon elégedett), aki felírta volna a gyógyszert és talán megmaradt volna, és lehet, hogy nem is volt baja.

De akkor ezek szerint nem.

2013. júl. 28. 13:39
 13/18 anonim ***** válasza:

nem, igen, igen

A 2. terhességemnél volt barnázásom, kicsi vérzésem. Kaptam rá gyógyszert, de sajnos a baba nem maradt velünk. A következő terhességem szintén hasonlóképpen indult, de a vége happy and lett, már 2 éves is elmúlt a kislányom. Most újra terhes vagyok, 25 hetes. Semmi gond nem volt, de az előzményekre való tekintettel újra kaptam gyógyszert.

2013. júl. 28. 14:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen, már 3 éves.

A mostani a második terhességem, és szintén az előzmények miatt, de kaptam gyógyszert.

19 hkm

2013. júl. 28. 14:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Én valószínűleg a következőnél sem fogok kapni. Ti mit csinálnátok?
2013. júl. 28. 18:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Elmennék másik orvoshoz, íratnék fel vele gyógyszert.
2013. júl. 28. 18:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Tuti orvost váltanék. Nem akarnék utólag gondolkozni azon, (amit Te is teszel) hogy mi lett volna, ha.... Ez a legrosszabb. Meg kell adni minden esélyt.
2013. júl. 28. 19:02
 18/18 anonim ***** válasza:
En is kernem a progeszteron potlast. Azert nem csak placebo! Akinek sargatest-elegtelensege van, annak ez kell a 12-13. hetig (a lepeny akkor veszi at a sargatesttol a progi termelest. Ha a sargatest elobb elhal, mint a lepeny atvenne ezt a szerepet, megszakad a terhesseg). Igaz, h sokszor foloslegesen adjak, mert mas is okozhatja a verzest (pl. haematoma, lepeny), illetve, ha rossz a pici genallomanya, akkor igy is ugy is elhal (tevhit, h a progi visszatartana beteg babat, aminek nem szabadna). Az elso trimeszter vegeeig alkalmazva pedig meg nem okoz a fiubabaknal urologiai rendellenesseget sem. Tehat, mivel a verzes oka kiderithetetlen, ezert inkabb adjak, mert artani nem art, viszont ha sargatest problema van, akkor viszont kell. Szoval en keresnek egy dokit aki felirja...
2013. júl. 28. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!