Aki kapott gyógyszert terhesség elején, mert barnázott, megmaradt a babája?
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert én barnáztam a 6-7. héten, de nem kaptam gyógyszert, mert a doki ugyanazt mondta, mint a 6-os válaszoló. Azt mondta, hogy ha elmegy, annak valószínű az az oka, hogy beteg, és azt felesleges megtartani gyógyszerrel, ill. ha nincs baja, akkor felesleges női hormonnal bombázni, hiszen lehet, hogy fiú. Missed ab lett a vége, és azóta is azon filózok, hogy el kellett volna menni egy másik dokihoz (amúgy magándokihoz járok, akivel mindenki nagyon elégedett), aki felírta volna a gyógyszert és talán megmaradt volna, és lehet, hogy nem is volt baja.
De akkor ezek szerint nem.
nem, igen, igen
A 2. terhességemnél volt barnázásom, kicsi vérzésem. Kaptam rá gyógyszert, de sajnos a baba nem maradt velünk. A következő terhességem szintén hasonlóképpen indult, de a vége happy and lett, már 2 éves is elmúlt a kislányom. Most újra terhes vagyok, 25 hetes. Semmi gond nem volt, de az előzményekre való tekintettel újra kaptam gyógyszert.
Igen, már 3 éves.
A mostani a második terhességem, és szintén az előzmények miatt, de kaptam gyógyszert.
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!