Aki kapott gyógyszert terhesség elején, mert barnázott, megmaradt a babája?
Érdekes dolog a természet! Tapasztalatból mondom amit a dokiktól, szülésznőktől is hallottam, hogy ha egy baba meg akar maradni akkor megmarad, ha nem akar, tud megmaradni akkor nincs az a gyógyszer ami segítene.
A gyógyszer a sárgatest-elégedetlenség miatt van, de sokszor csak tapogatóznak a dokik hogy mi lehet a baj. Progeszteronhiány vagy valami más,ezért a biztonság kedvéért felírják a hormonpótló gyógyszert.
Tavaly volt egy terhességem ahol 2x volt minimális rózsaszín folt a wc-papíron az 5 és 7.héten, majd Duphastont kaptam de sajnos a 10.héten már nem volt szívhang..semmi tünetem nem volt.
Aztán még ősszel terhes lettem és a 7.héten ömleni! kezdett a vér belőlem , de úgy hogy a combomon folyt le és piros lett tőle a lefolyón összegyűlt víz fürdésnél, kaptam gyógyszert de véreztem durván folyamatosan, majd a 12.héten megállapították hogy a lepény a méhszájon van de baba jól van, szépen nő. Akkor is kaptam a 7. héten gyógyszert mert a dokinak fogalma nem volt még miért vérzek, folyamatosan nőtt baba közben. A 18 hétig vérezgettem, és lassan 2 hónapos a kisfiam :-))
Szóval az én példám is azt mutatja hogy a gyógyszer is csak mankó egy egyébként is életképes babának.
Minden jót nektek, ne idegeskedj, a kocka úgy is el van vetve a fogantatástól!
Igen, szerencsére! :)
Egészséges 8,5 hónapos kisfiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!