Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korodig mersz/merté...

Hány hetes korodig mersz/mertél egyedül elmenni otthonról? És ha már nem mentél egyedül, kit vittél magaddal?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy elmész a boltig vásárolni, hanem arra, hogy olyan helyre mész, ahol nincs szülő, barátnő, rokon. Pl. valami hivatalos dolgot intézni, vagy például egyetemre. Egészen a szülésemig kéne járjak egyetemre, de nem tudom, mikor ne merjek már elindulni egyedül? És az utolsó hetekben már ki sem mozdultok otthonról?
2009. okt. 23. 10:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A szülés előtt vannak jelek,tehát nyugodj meg,a kórházba biztosan időben be fogsz érni!Azt valószínűleg észreveszed majd, ha elfolyik a magzatvíz,és görcsös fájdalmak jelennek meg!Ezután még mindig van idő a szülésig!Legyen nálad teló!
2009. okt. 23. 16:16
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi, van nálam „teló”, kettő is, de hogy anyukámat fel tudjam hívni, lehet, hogy még egy harmadik is lesz
2009. okt. 23. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én még a szülésem napján is egyedül mászkáltam (40+2-re szültem)

Elmentem a piacra vásárolgatni és nézelődni, néha éreztem a derekamat, de azt a sorbanállásnak tudtam be. Szépen hazasétáltam, főzőcskéztem, aztán elkezdtem vérezni. Megfürödtem és bementünk a kórházba, ahonnan haza is küldtek, hogy első baba 3cm-s méhszájjal még 2 nap. Aznap este 10-kor megszületett. Az első fájástól az utolsóig 7óra telt el, amiből 6-ot ithon töltöttem el.

Ne idegeskedj, nem fog csak úgy minden jel nélkül "kipottyani" a baba, lesz idő mindenre. Még hazamenni is, ha épp valamerre járkálsz. Ha fájások vannak, az eleje gyenge, mensiszerű, csak a vége felé lesz éles fájdalom.

3hetes baba anyucija

2009. okt. 25. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!