Hány hetes korodig mersz/mertél egyedül elmenni otthonról? És ha már nem mentél egyedül, kit vittél magaddal?
Szia.
Én még lakcimet mentem intézni 15-én és 20-án szültem. Mondjuk lekopogom, nekem nem volt problémám a terhesség alatt, még hányingerem sem volt, ezért voltam ilyen 'bátor' ! :) Ha esetleg rosszul vagy, vagy ilyesmi, szerintem ne nagyon mászkálj egyedül, mert az emberek sajnos nem nagyon segitőkészek. :(
én 38.hétig jártam egyedül,utána már anyu jött velem ha valahova mentem.mondjuk én már a végén csak akkor mozdultam ki otthonról mikor muszáj volt(uh,nst).41.héten szültem.
könnyü szülést.
Én még a terminusom napján is egyedül mászkáltam. Gyalogoltam km-eket, buszoztam 40 km-t,... :D
Aznap befektettek a kórházba, 2 nap múlva szültem.
Szerintem nem engedik, hogy utolsó napig járj iskolába.
Ha mégis, az utolsó napokban már vigyél magaddal cuccokat (törölköző, papucs, tusfürdő, hálóing,...)! Csak a legfontosabbakat.
Amúgy meg addig menj egyedül, amíg biztonságban érzed magad. Mindegy, hogy mi mit írunk. Neked kell tudnod, hogy hogy érzed magad.
Szia!
Én a szülésem napján /első gyerekkel/ délelőtt elmentem vérvételre, majd nőgyógyászhoz, mert fájt a derekam.
Azt mondta:-Sétáljon haza, kismama, pakoljon össze, aztán sétáljon el a szülőotthoba, este 6-7 között meglesz a baba.!
Így is tettem.
Hazasétáltam, megfürödtem, összepakoltam, és besétáltam a kórházba, közben elintéztem vagy 5 telefont, mert akkor még nem volt mobil./26 éve/
Második gyerekemmel is utolsó előtti napíg egyedül jártam mindenhová.
Csak azért az utolsó előtti-íg, mert vasárnap szültem, és akkor mindenki otthon volt, párom is.
Nyugodtan mászkálj, a magzatvíz általában nem szokott minden előjel nélkül elfolyni.
Vagy fájás, vagy nyákdugó megelőzi, vagy rózsaszínezés.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!