Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen haskeményedés!?

25 hetesen haskeményedés!?

Figyelt kérdés

Kb a 19hét óta szinte mindennap jelentkezik párszor,de van olyan hogy napokig semmi!

sajna doki még nem láttot a terheséggem, alatt mert olyan országban élek ahol nem teagálják túl a terhességet,és dokira csak akkor van szükség ha "nagy" baj van!

Ti mint tudtok róla?probléma lehet az hogy keményedik a hasam,vagy ez normális?

Vagy jobb ha még is orvoshoz fordulok?

hozzá teszem hogy nagyon aktív vagyok,nagyon sokat mozgok,színte fél órára sem tudok megülni!lehet hogy ez lenne az oka neki?

2013. júl. 25. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen sok pihenés és magnézium! Magándoki se foglalkozna vele? Mert ezek beindithatják a szülést! Engem ugyanenyi idösen emiatt kórházba fogtak és infuziora kötötek!

Tényleg pihenj sokat és csak apránként csinálj dolgokat, a munkát meg pláne felejtsd el! Ne menj sokat 1xre csak sétálj egy kicsit! Nem vicc koraszülött lehet ugyh ülj meg a fenekeden! Remélem nem lesz baj!

2013. júl. 25. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem kb a 15. hét óta keményedik, most vagyok 19 hetes, a méhszájam nem nyílik tőle. Anno a 24. héttől keményedett és túlhordtam. NEm mindig baj.
2013. júl. 25. 20:57
 3/6 A kérdező kommentje:

itt csak a kórházban van doki,nincs magándoki!

úgyhogy arra sincs lehetőségem hogy magándokit fogadjak!

ha lenne akkor kapnék az alkalmon!

Köszönöm a válaszokat,nagyon megoszlanak a vélemények!

valaki azt mondja nem baj,valaki azt hogy koraszüléshez vezethet!

2013. júl. 25. 21:33
 4/6 A kérdező kommentje:

egyes!

Nem igazán értem mi van velem,de annyira hajt az energia hogy egyszerűen nem tudok megülni a fenekemen!

de igyekszem vissza fogni magam!

Köszönöm!

2013. júl. 25. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettővel már nagyon hamar a 18. héttől voltak keményedések. Az első korábban megindult, vissza kellett tartani, de mindketten időre születtek. De ezt így nehéz megmondani, hogy milyen keményedéseid vannak, nem lenne jó, ha nyílna tőle a méhszáj. Én mindenképp orvoshoz fordulnék vele, főleg, ha még egyáltalán nem látott. Mondd azt, hogy görcsölsz, akkor biztos megvizsgálnak. És jó lenne picit többet pihenni, konkrétan eldőlni kicsit.
2013. júl. 25. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező hányadik hétre szültél végül?
2022. szept. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!