Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek a terhessége...

Adriennjeni kérdése:

Volt valakinek a terhessége alatt Nyugtalan láb szindrómája?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok pihenni se nappal, se éjszaka. Feszül a lábam, rángatózik. Borzasztóan érzem magam. :(
2013. júl. 25. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem pár hétig volt, most hogy mondod feltűnt hogy az utóbbi időben nem. Viszont úgy néz ki leváltotta a teljes teszt viszketés. A nyugtalan lábak jobbak voltak, sőt még az állandó éjszakai wc-re járást is lecserélném nyugtalan lábakra. 36 h km
2013. júl. 25. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. Viszketés ellen cink-rázót tudok ajánlani, zuhanyzás után azonnal tetőtől-talpig, akkor még elviselhető. Nekem más nem jött be, bemeszelve aludtam az utolsó hetekben. Szülés napján pedig elmúlt.
2013. júl. 25. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt kb a 25. héttől! Én nagyon utáltam! Sokszor már az idegbaj kerülgetett, alig bírtam elaludni. Mióta nagy dózisban kapom a vasat és azóta megszünt.

38+4 hkm

2013. júl. 25. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen, csak nem tudtam hogy így hívják, és hogy sokakat érint. Nem tudom mi van a paradicsomban ami nekem elmulasztja, azt mindenesetre megfigyeltem, hogy ha eszek paradicsomot vagy iszom a levét, elmúlik, és normálisan tudok pihenni. Volt hogy fél éjszakát átszenvedtem, megittam 3 dl paradicsomlevet, fél óra múlva aludtam.
2013. júl. 25. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Off: Viszketéskor májenzim értékeket érdemes megnézetni vérvétellel, hogy kizárják a terhességi epepangást.
2013. júl. 25. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:

10-ik héttől egyfolytában, de a paradicsompüré nekem is bevált.

23+5hkm

2013. júl. 25. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:
A paradicsom érdekes! Én nagyon paradicsomos vagyok, két pofára zabáltam, mégis éjszakákon át nem aludtam, csak vakaróztam. 5-ös, akárkinek mondtam, védőnőnek, orvosoknak, mind csak néztek, hogy ilyen viszketősdiről még nem is hallottak. Ha ezeket előbb tudtam volna, megnézetem :(
2013. júl. 25. 22:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem én vagyok az egyetlen... a paradicsomlevet kipróbálom mindenképp, hátha bejön. Remélem elmúlik szülés után. Van még 10 hetem szenvedni. :/ Én már lélekben ezek után teljesen fel vagyok készülve az éjszakai nem alvásokra a picivel. :P Folyamatosan a hólyagomat érzi a legjobb játéknak. :D
2013. júl. 26. 07:30
 9/10 anonim ***** válasza:
A paradicsomot nem a viszketésre írtam, hanem a láb zsibbadás-görcs-akármi kellemetlen tünet eltüntetésére.
2013. júl. 26. 12:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Értem, akkor nekem nem válik be a paradicsom, mert most is eszem és ezekben a melegekben ugyanúgy benne van a boogie a lábamban. :( 10 hónapos a babám.)
2013. júl. 26. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!