Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora volt 28. héten vagy...

Mekkora volt 28. héten vagy akörül babátok? Mos akkor hány hetes vagyok én?

Figyelt kérdés
Én úgy tudtam,hogy jelenleg 26 és fél hetes vagyok,erre kiderült,tegnap 4D-s uh-n, hogy a baba méretei alapján 28 hetesnek felel meg.Súlya:1250 g

2013. júl. 25. 11:16
 1/5 anonim válasza:

Szia.bár én ikreket várok de 1100g a súlyuk fejenként. szerintem lehetsz 28 hetes.

28 hetes iker km

2013. júl. 25. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg 26 és fél hetes terhes is vagy, egyszerűen a babád nagyobb, mint az átlag. Ez egyáltalán nem baj, nem azonos súllyal születnek a babák, és nem csak azért, mert nem mindenki a 40. hétre születik. Ha nagyobb a baba, az csak akkor "nem jó", ha terhességi cukorbetegséged van, minden egyéb esetben egyszerűen jó súlyban van.
2013. júl. 25. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A 28 hetes UH-n nálunk 1200 g-t mértek. Egyébként ez csak becslés, tehát annyira nem kell erre alapozni.
2013. júl. 25. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
En is tegnap voltam 4d-n, 26+3 naposan. Nekem 950g-ot kalulalt a gep, erre 26+3 nap terhessegi kort is irt ki. Szerintem "tovabbra is" 26 hetes vagy, csak epp mar picit jobban nott a babad. Egyebkent ezek a sulybecslesek eleg sokat tevednek allitolag... Most mar ertem miert irtad azt a terhessegi korodrol, amikor valaszoltal a kerdesemre. :-)
2013. júl. 25. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
29+4-en 1580 grammra becsülték a kislányomat, és ráírták a papírra hogy a méretek alapján 30+4-nek felel meg a baba. Természetesen a szülés kiírt dátuma nem változik ilyenkor sem, az utolsó menstruáció első napjától számolják továbbra is. Majd 33+4-en az UH 2278-ra becsülte a babámat, és ez megfelelt a terhességi időnek is. Szóval ne aggódj mert a becsült súlyt abból számolják, hogy milyen hosszú a combcsontja, stb. De mivel eltérően fejlődnek a babák, lehet hogy egyik héten kétszer annyit nő a csontja mint a következő 3 hétben. Szóval továbbra is 26-27 között vagy, mindig a menstruációt veszik alapul, sőt szerintem a kiskönyvedbe is be van írva a szülés várható dátuma.
2013. júl. 25. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!