Mekkora volt 28. héten vagy akörül babátok? Mos akkor hány hetes vagyok én?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam,hogy jelenleg 26 és fél hetes vagyok,erre kiderült,tegnap 4D-s uh-n, hogy a baba méretei alapján 28 hetesnek felel meg.Súlya:1250 g2013. júl. 25. 11:16
1/5 anonim válasza:
Szia.bár én ikreket várok de 1100g a súlyuk fejenként. szerintem lehetsz 28 hetes.
28 hetes iker km
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg 26 és fél hetes terhes is vagy, egyszerűen a babád nagyobb, mint az átlag. Ez egyáltalán nem baj, nem azonos súllyal születnek a babák, és nem csak azért, mert nem mindenki a 40. hétre születik. Ha nagyobb a baba, az csak akkor "nem jó", ha terhességi cukorbetegséged van, minden egyéb esetben egyszerűen jó súlyban van.
3/5 anonim válasza:
A 28 hetes UH-n nálunk 1200 g-t mértek. Egyébként ez csak becslés, tehát annyira nem kell erre alapozni.
4/5 anonim válasza:
En is tegnap voltam 4d-n, 26+3 naposan. Nekem 950g-ot kalulalt a gep, erre 26+3 nap terhessegi kort is irt ki. Szerintem "tovabbra is" 26 hetes vagy, csak epp mar picit jobban nott a babad. Egyebkent ezek a sulybecslesek eleg sokat tevednek allitolag... Most mar ertem miert irtad azt a terhessegi korodrol, amikor valaszoltal a kerdesemre. :-)
5/5 anonim válasza:
29+4-en 1580 grammra becsülték a kislányomat, és ráírták a papírra hogy a méretek alapján 30+4-nek felel meg a baba. Természetesen a szülés kiírt dátuma nem változik ilyenkor sem, az utolsó menstruáció első napjától számolják továbbra is. Majd 33+4-en az UH 2278-ra becsülte a babámat, és ez megfelelt a terhességi időnek is. Szóval ne aggódj mert a becsült súlyt abból számolják, hogy milyen hosszú a combcsontja, stb. De mivel eltérően fejlődnek a babák, lehet hogy egyik héten kétszer annyit nő a csontja mint a következő 3 hétben. Szóval továbbra is 26-27 között vagy, mindig a menstruációt veszik alapul, sőt szerintem a kiskönyvedbe is be van írva a szülés várható dátuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!