Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez azt jelenti, hogy előbb...

Ez azt jelenti, hogy előbb fog megszületni?

Figyelt kérdés
A mai uh szerint már 37 hetes vagyok,de elvileg még csak 36 leszek péntekem. Ez,hogy lehet?Mennyit hízhat még kb a bébi ezalatt a pár hét alatt? Már most 3,154 kg.Félek,hogy túl nagy lesz és,hogy nem ismerem fel a jeleket,hogy jönni akar és valami komplikáció kesz.
2013. júl. 23. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem először is nyugodj meg. Az idegesség árthat a legtöbbet. A kisbaba pontosan tudja mikor akar jönni, és mekkora súllyal. Ez ellen semmit nem tehetsz. Bízz az ösztöneidben, tudni fogod mikor lesz itt az idő.

Biztosan ez már egy nagyon izgatott időszak, de tényleg csak relaxálj. Nemsokára a kezedben tarthatod a gyermekedet :)

2013. júl. 23. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem. Jó eséllyel félre is mérték.

Második babámmal 3800-at saccoltak a 36. héten és 3 héttel később megszületett 3660-al, pedig tetemeset nőtt még a hasam is a végén. :)

Szülésznőm szerint a fél kiló tévedés teljesen átlagos, de találkozott már egy kilós súlybecslés tévedéssel is...

2013. júl. 23. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó hónapban hízik a legtöbbet a baba! Szép, fejlett babád van, az értékei miatt írták azt h 37 hetes vagy - szerintem.

Összetéveszthetetlen az érzés, ne aggódj! Ha ott leszel, h szülni fogsz, tudni fogod! ;)

2013. júl. 23. 14:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de azóta csak ezen kattogok,hogy hatalmas lesz és ha nagy lesz,hogy fogom tudni megszülni. :'(
2013. júl. 23. 14:18
 5/6 Timcsikusz ***** válasza:

sziaa

ezen ne kattogj én 2 szer szültem 4 kilós babákat.

most 30 hetes vagyok és a doki szerint most se számítsak kisebb súlyúra.

ugyanúgy megszülöd mint a 3 kilósat:)

sok sikert.

2013. júl. 23. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok, én egyre nagyobb babákat szültem, és egyre gyorsabbak és könnyebbek lettek a szüléseim.

Szerintem a nagyobb baba jobban "segít", mert energikusabb és ha állva vajúdsz, akkor a gravitáció is jobban besegít!

(2850, 3660, majd 4090 lettek a babák, de én alapból kicsi és sovány vagyok, szóval a harmadik extrém nagy volt...)

2013. júl. 23. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!