30 hetes vagyok és a héten a picurkám befordult. Tegnap óta sokkal lejjebb van. Ez azt jelenti, hogy korábban fog megszületni? Félek ez mék túl korai lenne.
Szia!
Szeretnélek megnyugtatni, semmi okod aggódni! Ilyenkor természetes hogy befodul, s vannak babák amik igen, elkezdenek leszállni is. Nekem mindez a 28. héten volt, most meg sehogysem tudom kicsalogatni, pedig 40 hetes vagyok :) tehát ne aggódj, csak nagyon okos a picurka, no meg persze előrelátó :) :)
További gyönyörű heteket, a célegyenesben vagy!!!!
Szia!
Nekem az eleje óta nagyon lent van,és az esetek nagy részében fejjel lefelé is van.NE láss rémeket,nem kell!Teljesen normális,vannak babák,aki ilyenkor már befordulnak,sőt a nagyátlag ilyenkor fordul be,de még simán megfordulhat.Nekem is dobott egy bukfencet 31 hetesen.Aztán vissza is fordult.Van akinek meg közvetlenül szülés előtt fordul csak fejjel lefelé.
Nekem már 24 hetesen is fejjel lefele volt :) Hogy azóta mit huncutkodik azt persze nem tudom :)
Ti éreztétek is mikor befordult? vagy nem lehet azt érezni, vagy tudni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!