Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » H1N1 oltás, Te hogy döntöttél?

H1N1 oltás, Te hogy döntöttél?

Figyelt kérdés
Én nem tudom hogy döntsek, kiváncsi lennék, hogy Ti hogy döntöttetek ezzel kapcsolatban!
2009. okt. 21. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Czeizel csak lobbizik az oltóanyag,meg a hatalmas biznisz mellett.Én nem fogom beoltatni magam és minden orvos,a szülésznőm is azt mondta,eszembe ne jusson beoltatni magam.Eszem a rengeteg vitamint,narancsot,savanyú káposztát és elkerülöm a forgalmas helyeket.
2009. okt. 22. 07:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Döntés: NEM! Sem nekem (6 hónapos kismama) sem a gyerekeimnek.

És a mi környékünkön az orvosok és védőnők is így gondolják.

2009. okt. 22. 08:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
És ha Czeizel 10 év múlva széttárja a karját, hogy ez egy olyan dolog volt, amit előre nem láthattunk és sajnos ez van? Lehet, hogy nagy ember, de a nagy emberek sem tévedhetetlenek.
2009. okt. 22. 09:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem oltatom be magam. És borzasztóan felháborít ez a pánikkeltés ami ebben az országban folyik. Aggódnak, hogy a legyártott 6millió oltóanyagot nem tudják eladni, és ezért pont a kismamákat ijesztgetik, mert hogy ők úgyis mindent megtennének a gyerekükért. És nem értem mi az a nagy kockázat. Elvileg ugyanolyan lefolyású, mint a sima influenza, ha lázas lesz valaki, akkor le kell vinni a lázat és kész. Ha a sima influenzával nem rémisztgetnek, akkor ezzel miért???
2009. okt. 22. 09:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb tudomásom szerint Czeizel genetikus és nem pedig virológus, uh tojok a véleményére, miszerint "ha egy kismama elkapja az infulenzát csecsemők százai születhetnek rendellenességgel" (vajon ezt hogy értette??? szerintem azt sem tudja, mit beszél)Én most azt tervezem, hogy amint megszültem, majd akkor beoltatom magam, ha addig rosszabodik a helyzet az országban és akkor a babának még az anyatejen keresztül átadhatom a védettséget - de ezt majd csak akkor, ha nagyon muszáj lesz - addig arra voksolok, hogy a közvetlen családtagok legyenek beoltva, hogy ne hozzák haza a nyavaját, én meg kerülöm az embereket...
2009. okt. 22. 09:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Már megint manipulálnak a TV-k.Czeizel-nek csak a fele nyilatkozatát adták le.Ugyanis azt mondta,hogy az sem veszélyesbb,ha nem oltatjuk be magunkat és megbetegedés esetén lázcsillapítót szedünk.Ugyanis a babára csak a láz veszélyes!Hát én inkább lázcsillapítót szedek ha szükséges,minthogy önként vírust juttassak a szervezetembe.Az egész csak a pénzről szól!Felháborító!
2009. okt. 22. 10:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

eszem agaba sem jut beoltatni magunkat! kockaztatod az egeszsegeteket, penzt juttatsz a manipulalok kezebe es kiserleti nyulnak is felajanlod magad. hat, en ebbol nem kerek, inkabb vigyazok, 1x hasznalatos papirzsepi, suru kezmosas, vitaminok, sok folyadek es kerulom a forgalmas helyeket!

boldog influenzamentes babavarast nektek!

2009. okt. 22. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az immunológusom szerint (na ő azért konyít a dolgokhoz) a 12, de a 16. héttől már szinte minden gyógyszert kaphat a kismama, így lázcsillapítót is. Úgyhogy nekem pl. KIFEJEZETTEN MEGTILTOTTA, hogy oltassak (nem is akartam), mert vírust juttatni a szervezetbe 1000× veszélyesebb, mint a lázcsillapító szedése!!!
2009. okt. 22. 14:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsóval!!! Okosan leírta a dolgot.
2009. okt. 22. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!