Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még nem tudom a babám nemét,...

Még nem tudom a babám nemét, és teljes kétségbeesés határán vagyok! Valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

3. gyermekemet várom és már a 28. hetet taposom. Van már 2 fiam,és nagyon szeretnénk egy kislányt. Az uh-on még mindig nem tudták megmondani ki is az én pocaklakóm. Imádom a fiaimat,de LÁNYT szeretnék. Tudom, most sokan gondolják,hogy mindegy csak egészséges legyen.... Ez valóban így van,csak... az első gyereknél magyarázzák ezt nekem a 3.-nál NE!!!!

Amint belém hatol a gondolat,hogy még egy fiam lesz a sírás kerülget. El sem tudom (és nem is akarom ) képzelni. Ismerve magam imádnám őt is, de most még a hideg is kiráz ettől a gondolattól.

Kérlek csak akkor válaszolj, ha értelmeset tudsz válaszolni. A sablonok nem vigasztalnak.....

2013. júl. 22. 17:29
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
35 hetesem megmutatta magát. :) Azóta megszületett és a világon a legboldogabbak vagyunk. :)
2013. okt. 12. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!