Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még nem tudom a babám nemét,...

Még nem tudom a babám nemét, és teljes kétségbeesés határán vagyok! Valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

3. gyermekemet várom és már a 28. hetet taposom. Van már 2 fiam,és nagyon szeretnénk egy kislányt. Az uh-on még mindig nem tudták megmondani ki is az én pocaklakóm. Imádom a fiaimat,de LÁNYT szeretnék. Tudom, most sokan gondolják,hogy mindegy csak egészséges legyen.... Ez valóban így van,csak... az első gyereknél magyarázzák ezt nekem a 3.-nál NE!!!!

Amint belém hatol a gondolat,hogy még egy fiam lesz a sírás kerülget. El sem tudom (és nem is akarom ) képzelni. Ismerve magam imádnám őt is, de most még a hideg is kiráz ettől a gondolattól.

Kérlek csak akkor válaszolj, ha értelmeset tudsz válaszolni. A sablonok nem vigasztalnak.....

2013. júl. 22. 17:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez a névkérdés is elkeserítő. Már minden álmaim nevét kilőttem,(2 fiúnál 4 név) hiába nézegetem,keresgélem hátha,az agyam ellenkezik.....
2013. júl. 22. 19:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm most szüli a napokban az 5-et. Ez is kislány, el vannak keseredve.
2013. júl. 22. 21:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Menj el egy 4D-re!Szerintem inkább csak a bizonytalanság készít ki!
2013. júl. 22. 21:38
 14/21 anonim ***** válasza:

Szia. Én is kb ez időtájt tudtam meg a harmadik fiunk nemét. Két fiam volt addig és nagyon szerettünk volna lányt. De fiú lett. Kicsit csalódott voltam az uh-n,mikor kiderült, de aztán elfogadtam és soha nem bánom azóta sem,hogy fiú a harmadik is. Már nem is szeretnék lányt!! Annyira imádom őt is, mindent!!! 11 hónapos már és annyi boldogságot, örömet ad!!! Száz lányért sem adnám!!!!!

Gondolj azért fiúra is,mert ha az lesz,nagy csalódás fog érni és lehet,hogy nem fogsz neki örülni.. ne adj Isten nem fogsz rá szeretettel gondolni! Pedig ő csak egy ártatlan kis lény a pocakodban,aki nagyon jönni akar,, akármi is van a lába közt!!!!!!!!!!!!!!

Azért megírnád majd,ha kiderül,hogy ki lakik odabent??

Írhatsz privát is,ha kiborulsz!!

2013. júl. 22. 22:15
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Sajnálom, hogy így érzel, de menj elébe a dolgoknak. Menj el egy igazán jó 4D ultrahangra. Nekem a 12. héten sima 2d ultrahangon megmondták a nemét. Nem is értem, hogy létezik, hogy 28. hétig egy orvos és egy uh- sem volt képes odalátni, ahova kell....
2013. júl. 22. 22:58
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem is két fiam van, harmadikat nem is tervezzünk. De ha véletlenül még is jönne akkor én is lányért imátkoznék. Szurkolok neked hogy sikerüljön a vágyad. De ha mégsem akkor se legyél szomorú három fiuval is lehet csodás az élet.
2013. júl. 23. 12:33
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem is 2 fiam van,5 és 2 évesek,még csak 20 héten járok,egyszer azt mondták ,hogy lány,egyszer fiú:)

Fiú neveken gondolkodom,közben amikor mozog azt érzem ,hogy lány,úgy elképzelem,érdekes és kíváncsi vagyok.Drukkolok ,hogy lányod legyen:),Majd amikor kiderül mi lesz szerintem természetes lesz és elfogadod.Nálam mi lesz az lesz,csak egészséges legyen.

Minden jót!

2013. júl. 24. 21:29
 18/21 anonim ***** válasza:
szia,mi lett fiú vagy lány?
2013. aug. 26. 23:48
 19/21 A kérdező kommentje:
Kislány!!!! :)
2013. szept. 25. 14:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!!!!és hány hetesen lehetett látni ,hogy lány?
2013. okt. 9. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!