Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestan helyett Crinone?

Utrogestan helyett Crinone?

Figyelt kérdés
Barna folyásra eddig 3*2 utrogestan hüvelygolyót kaptam ami golyónként 100mg progeszteront tartalmazott!Visszajött egy kis folyás,és az utrogestan helyett egy másik orvos,/dokim szabadságon van/napi egyszeri crinone gélt írt fel ami csak 90mg!Ezt a crinone gélt elvileg csak lombikosok kaphatják az van a használatiban.Használta már valaki így?Merjem használni?

2013. júl. 22. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha az utrogestant-t elkezdted akkor azt 12-14 hétig kell alkalmazni, majd fokozatosan csökkenteni az adagot. Nekem felírta a doki ha jól emlékszem 12 hétig a gyógyszert, hogy elég legyen. Mondtad, hogy ezt már elkezdted? Még Duphastront szoktak adni utrogestan helyett, de ezt a Crinone gyógyszert még nem hallottam. Ő az orvos ha elmondtad az előzményeket és még is ezt írta akkor használd ezt, bajod nem lesz az biztos.
2013. júl. 22. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Én lombikos vagyok. Az első beültikor használtam a Crinone-t. De én mondtam a dokinak hogy soha többet! Valószínű hogy valamit megsértettem vagy allergiás vagyok arra ami bent van mert beülti után 2 nappal véreztem tőle. Amúgy ismerőseim közül mindenki dicséri. Nem csak lombikosok használják. Sógornőmnek is ezt írták fel és ő természetes úton esett teherbe.

Én amúgy az utrogestanra esküszök. Nekem ez bejött.

2013. júl. 22. 17:51
 3/4 A kérdező kommentje:
3 hete használom az utrot.Most vagyok 7hetes.Fejlődésileg eddig minden rendben.Csak nekem van pajzsmirigy alul működésem is amire letroxot szedek,és ma írtak még fel astrix vérhigítót meg ezt crinone gélt.
2013. júl. 22. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:

En is crinone-t hasznalok, napi egyet.

Ugy tudom, nem annyira folyik vissza, mint az utro, vagyis visszafolyik ez is, de azt mondjak, az jobban.

Nekem kb.masfel hete volt egy kis ijedtseg, mert amikor visszajott, barnas volt, felhivtam az orvost, mondta, hogy nem kell megijedni, es a papirjan is rajta van, hogy neha drappis-barnasban jon ki, ha ilyet tapasztalsz, ne ijedj meg.

2013. júl. 22. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!