Crinone gél kijött, és nem fehér massza, mint eddig, hanem barnás?
Ma volt először, pedig lassan egy hónapja nyomom, hogy a reggeli wc papíron egy adag barnás is volt benne. Eddig mindig fehér volt.
Akkor ez barnázást jelent?
A mellékhatásán van írva, hogy barnás-drapp, amikor távozik, nem lehet, hogy attól?
Eddig nem volt ilyen, csak ma.
Nem, ezt használom csak.
Most figyelgetem, hogy látok-e még, de remélem, nem esz gond.
én is használtam az első 3 hónapban. Nekem is az elején fehér jött vissza, de egy idő után barnás volt. A dokim azt mondta ne aggódjak, mert a kúp megszívja magát és egy-egy kis ér elpattanhat a hüvelyben. Ha baj lenne, nem csak a massza lenne barnás, hanem mellette a bugyid is.
Én ahogy elkezdtem leállni róla (a végén 2 naponta kellett használni) akkor megint fehér lett! Kitartás!
33 hkm
KÖszi.
2 és fél év után lombik - most vagyok elvileg 29 napos babás, szóval majdnem 4 hetes, bár ha mensi szerint számoljuk, akkor ugye több.
És nagyon aggódom, nehogy bármi baj legyen.
Köszönöm.
Reggel felhivom. Azert idegesit, meg megijesztett, mert eddig nem volt ilyen, mondjuk ennyi nem is jott meg vissza.
Napkozben atlatszo folydogal, semmi szine.
Irok, hogy mit mondott az orvos.
Azt mondta az orvos, hogy nem baj, mert lehet, hogy a tuszok huzodnak vissza, es az jarhat kisverzessel, elofordulhat.
Ma reggel csak szintelen jott vissza, azert nezegetem majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!