Valakinek van arról infója, hogy Győrbe milyen vérnyomásnál császároznak?
Gondolom toxémia gyanú áll fent nálad. Ez bizony indok lehet császárra. Nekem is volt, de gyógyszerekkel karban tartották, 10 napig feküdtem bent a kórházban, majd kiengedtek és rá 1 hétre megindult a szülés magától a 39. héten. Természetes úton szültem, persze vérnyomáscsökkentőt be kellett venni.
Viszont volt egy nő, akivel egy kórteremben feküdtem, ő 36 hetes volt, 180/100 körüli vérnyomással fektették be, neki gyógyszerrel sem ment le, 2 napig kapta a gyógyszert, majd nem vártak tovább, megcsászározták. Sajnos neki nem vitte le a gyógyszer a vérnyomását.
Inkább fektessenek be vagy császározzanak meg, a magas vérnyomás főleg a terhesség végén nem játék, sajnos az anya és a magzat is agyvérzést kaphat, ilyenkor nagyon feszülnek az erek.
Tehát igen, önmagában a magas vérnyomás a terhesség utolsó harmadában indokolt lehet a császárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!