Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szemüvegeseket tényleg császár...

Szemüvegeseket tényleg császároznak?

Figyelt kérdés
-3as szemüveget hordok.szemüveg nélkül nagyon homályosan látok.

2013. jan. 29. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Önmagában ez nem elég a császárhoz, bár lehetnek szembetegségek, mi indokolhatja. Ismerek olyat, akinek -7es a szeme, természetes úton szült.
2013. jan. 29. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Unokatesómnak nagyon rossz a szeme, többször műtötték is, de mindkettő gyerekét természetesen szülte.
2013. jan. 29. 18:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. El kell menni a szemészetre és megnézetni a szemfenék állapotát. Amennyiben a szemész szakorvos nem ellenzi a hüvelyi szülést, nem fognak császározni. Nekem 4,5-ös szemüvegem volt a terhességeim alatt és simán szültem, kétszer is. A második szülésem után megműttettem a szemem, ennek 12 éve és azóta is tökéletesen látok.
2013. jan. 29. 18:16
 4/12 A kérdező kommentje:
csak mert nézegettem a neten és azt írták:/
2013. jan. 29. 18:17
 5/12 anonim ***** válasza:
van olyan szembetegség, ami szemüveghordással jár és ok lehet a császárra, de önmagában a szemüveg nem az.
2013. jan. 29. 18:35
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ:)
2013. jan. 29. 18:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Egy kolléganőm 8 hónapig azzal a tudattal volt terhes, hogy császár lesz (nőgyógyásza mondta), mivel szemüveges.

Aztán a 8. hónap vége felé közölte vele a nőgyógyász, hogy hát nem is olyan rossz a maga szeme, megszüljük természetesen. :D

Persze a nők többsége inkább a természeteset választaná (én is), de azért eléggé más ha 8 hónapig úgy készülsz, hogy majd "kiszedik" a babát, aztán hatalmas hassal közlik, hogy nem...

2013. jan. 29. 18:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Menjél el szemészetre, ott megnézik a szemedet és eldönti az orvos. Nekem -5,5 és -3,5 a szemem és természetes úton szültem.
2013. jan. 29. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha retina-leválás gyanúja áll fenn, akkor, ezt egy egyszerű szemfenék vizsgálattal megállapítják.

Nagyon ritka!

2013. jan. 29. 18:52
 10/12 A kérdező kommentje:
most megyek majd szemészetre
2013. jan. 29. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!