Milyen magas vérnyomásnál császároznak?
Mondjátok meg már miért ennyire buta sok nő???Most kellett neked ez agyerek vagy sem?De mindegy is,köteles vagy az Ő érdekeit szem előtt tartani,és neki a természetes szülés a legjobb,ha nincs komplikáció.A hisztéria nem számít annak.
HP
Amúgy volt 2 császárom,és szültem egyet simán.De nagyon szerettem volna mindhármat simán megszülni.
Nekem azt mondták, nem feltétlen ok a császárra. 150/110-zel fektettek be (39.hét), biztos volt, hogy még aznap megindítják a szulést, de természetes modon akarták. azért megcsináltak minden belgyogyászati kivizsgálást, mikor jobban lettem.
mivel nem nyitodtam és a vérnyomásom ujra emelkedett (ez már lehet, hogy az idegességtol), és rosszul voltam, inkább megcsászároztak mégis.
Lehet ám lányok, ha ott lesztek ez a "szindróma" elmúlik. Ha nem, akkor kaptok egy adag vérnyomáscsökkentőt és mehet minden a maga útján. Mennyire magas Nektek amikor mérik? Erre nem adtak gyógyszert, mármint a 24 órás feltétele után?
Egyébként nekünk a családban sok a magasvérnyomásos, Anyukámnak 200 fölé ment, agyvérzést kapott, akkor még nem volt divat az, hogy folyamatosan mérjék. Unokatesóm 5 gyereket szült, mindnél magas volt a vérnyomása, egyik gyerek se császárral jött!
Az elsőnek üzenem: Nem tudom ki a hisztis... És honnan veszed, hogy én császárral akarok szülni??? Pont ez a problémám, NEM szeretném, hogy a magas vérnyomás miatt kelljen császározni! Minek válaszolsz a kérdésre, ha csak felhúzod magad??? Ha bajod van, töltsd ki máson, ez az oldal nem arra való...
A többieknek - akik normális választ adtak - köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!