Mi az a módszer amivel a legkorábban kimutatható a terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok. szögezzük le , hogy nem szeretnék terhes lenni, de sajnos , 8.napja késik a menzeszem és fenn áll az esély a terhességre . Tesztet csináltam , de az negatív lett, még sem hagy nyugodni, hogy mi van, ha? Van bármiféle módszer orvosnál esetleg, amivel ki lehetne deríteni már most? Az utolsó együtt létünk amikor lehetséges volt az, hogy teherbe estem több mint 2hete történt.2013. júl. 22. 13:54
1/8 anonim válasza:
A tesztek az együttléttől, illetve a peteérés napjától számított 14. napon, vagyis a nemvárt menstruáció napján már biztossággal kimutatják a terhességet.
Tehát ha 8 napja késik, negatív a teszt, akkor nem vagy terhes.
Ha nagyon izgulsz, 2 nap múlva ismételd meg a tesztet, ha az is negatív, megnyugodhatsz.
A menzeszed az idegességtől is késhet. Jó lenne tudni hány naposak a ciklusaid? Rendszeres-e, és hogy hányadik napon voltatok együtt.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia. sajnos nem tudom, hogy pontosan hányadik napon voltunk együtt:/ az a helyzet hogy az előző hónapban (az előtt sohasem fordult ilyen elő) kétszer is voltunk úgy együtt , hogy az elején gumi nélkül.. de ezek kb két hete vagy több is történtek. általában 7-8napig tart a menstruációm szinte mindig a 28.napon jön meg. mindig is rendszeres volt. a tesztet a mestruáció késéstől számítva 4.napon csiánltam meg.
2013. júl. 22. 14:02
3/8 anonim válasza:
Vérvizsgálat a legérzékenyebb. De ilyenkor már a vizeletsugaras tesztnek is ki kellene mutatnia. Jó eséllyel nem vagy terhes, de menj el dokihoz.
Amúgy meg ha ennyire fosol a terhességtől, nem lenne baj, ha normálisan védekeznél. Akkor nem kellene parázni.
4/8 A kérdező kommentje:
oké köszi. de a tesztek elvileg nem is jók van aki tudja hogy terhes de a teszt mindig negatív. a másik az, hogy hiába védekezik az ember semmi nem 100% szóval ha nem lett volna ez akkor is félnék.jó persze mst még jobban. de a mensturáció késének nem lehet más oka..
2013. júl. 22. 14:19
5/8 anonim válasza:
Menj el a házorvosodhoz és kérj egy vérvételt ami terhesség kimutatását kéri ott lesz a vérvétel és vizeletet is kell leadnod így 100% hogy megtudod pár napon belül mi a helyzet
6/8 anonim válasza:
Nem értem miért itt kell kérdezősködni .. ha annyira félsz, akkor menj el orvoshoz, ilyen egyszerű. Most hiába itt kérdezgetsz, mi nem orvosok vagyunk, és ha félsz a terhességtől védekezz, nem foghatsz mindent arra, hogy semmi sem 100%.
7/8 anonim válasza:
A menstruáció késésének ezer más oka lehet, sajnos, mint a terhesség. Hamar orvoshoz kell fordulni! (Szakmabeli vagyok.)
8/8 A kérdező kommentje:
megjött a 8.napon azaz amikor kiírtam a kérdést este. bár elég gyenge, és nagyon rosszul is voltam, de szeintem a stressz okozhatta.
2013. júl. 24. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!