Hivnatok keresztszuloknek olyan hazaspart, akik nagyon vagynak sajat babara, de mar ketszer elment nekik?
Masodik babankat varjuk es gondban vagyunk a keresztszulok kivalasztasaval. mar lassan jo lenne szolni nekik, mert szemelyesen szeretnek megkerni oket, nem telefonon, amikor megszulok. Igy csinaltuk az elso gyereknel is. Nincs testverunk, sem olyan kozeli barat hazasparunk, akit szivesen megkernek. Ezert valasztottuk a ferjem unokatestveret a felesegevel, de nemreg tudtuk meg, hogy mar a masodik terhessege vegzodott vetelessel ;s kivizsgalasokra jarkalnak ez ugyben.
Nem tudom mennyire lenne kenyelmetlen es rossz nekik, nem szeretnek kellemetlenkedni, de tudom hogy szeretik a gyerekeket.
Mit szoltok?
koszonom.
Én pl azért is döntöttem amellett, hogy sógornőmék leszek a keresztszülei a kislányunknak, mert láttam rajta, hogy mennyire imádja a lányom, és épp ők is gyereket szerettek volna, de kiderült, hogy egyáltalán nincsen peteérése tehát elég nagy hercehurca előtt állnak, hogy gyerekük lehessen, kis tudja mikor lehet saját. Addig legyen egy gyerkőc, aki közelebb áll hozzá. És nem is dönthettem volna jobban, mert imádnivaló keresztszülők! És pár hete megszületett a saját a babájuk is!!! :)
Úgyhogy szerintem nyugodtan felkérheted őket, amit 2. válaszoló írt, az nagyon jó megoldás!
Köszönöm szépen!
Mi sem az orruk alá szeretnénk dörgölni, szó sincs róla, és van is már keresztgyerekük vagy 2.
Remélem elvállalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!