Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hivnatok keresztszuloknek...

Hivnatok keresztszuloknek olyan hazaspart, akik nagyon vagynak sajat babara, de mar ketszer elment nekik?

Figyelt kérdés

Masodik babankat varjuk es gondban vagyunk a keresztszulok kivalasztasaval. mar lassan jo lenne szolni nekik, mert szemelyesen szeretnek megkerni oket, nem telefonon, amikor megszulok. Igy csinaltuk az elso gyereknel is. Nincs testverunk, sem olyan kozeli barat hazasparunk, akit szivesen megkernek. Ezert valasztottuk a ferjem unokatestveret a felesegevel, de nemreg tudtuk meg, hogy mar a masodik terhessege vegzodott vetelessel ;s kivizsgalasokra jarkalnak ez ugyben.

Nem tudom mennyire lenne kenyelmetlen es rossz nekik, nem szeretnek kellemetlenkedni, de tudom hogy szeretik a gyerekeket.

Mit szoltok?

koszonom.

2013. júl. 22. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jóban vagytok velük nem hiszem, hogy ebből gond lenne.
2013. júl. 22. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem mondjátok el nekik, hogy azért gondoltatok rájuk, mert tudjátok, hogy ők maximálisan eleget fognak tenni ennek a kötelezetségnek, hogy ők azok akiket szívesen választanátok keresztszülőknek, de nem szeretnétek rájuk erőltetni a dolgot, így nyugodtan gondolkodjanak rajta, hogy elvállalják e ezt a neves feladatot. Szerintem örülni fognak a felkérésnek, és hangsúlyozzátok, hogy részetekről lenne a megtiszteltetés ha elvállanák.
2013. júl. 22. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én keresztszüleim vagy 6 lombikon is voltak, semmi nem sikerült nekik. Keresztanyám ráadásul szülésznő volt. Saját gyerekük sose lett, viszont volt vagy 9 keresztgyerekük, kicsit a sajátjaik voltunk. Minden nyáron legalább egy gyerek folyamatosan náluk nyaralt, nem unatkoztak. Imádtuk őket, a mai napig nagyon közel állnak hozzám, pedig nagyon ritkán beszélünk. Persze ehhez az is kellett, hogy ők ne irigykedjenek, viszont szeressenek minket. Ebből kiindulva szerintem hívhatsz. Szerintem keresztszülőnek lenni megtisztelő dolog, nem hiszem, hogy rossz néven vennék. Nem azt dörgölöd az orruk alá, hogy nekik még nem sikerült, hanem még szorosabbra fűzöd a viszonyotokat.
2013. júl. 22. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Én pl azért is döntöttem amellett, hogy sógornőmék leszek a keresztszülei a kislányunknak, mert láttam rajta, hogy mennyire imádja a lányom, és épp ők is gyereket szerettek volna, de kiderült, hogy egyáltalán nincsen peteérése tehát elég nagy hercehurca előtt állnak, hogy gyerekük lehessen, kis tudja mikor lehet saját. Addig legyen egy gyerkőc, aki közelebb áll hozzá. És nem is dönthettem volna jobban, mert imádnivaló keresztszülők! És pár hete megszületett a saját a babájuk is!!! :)

Úgyhogy szerintem nyugodtan felkérheted őket, amit 2. válaszoló írt, az nagyon jó megoldás!

2013. júl. 22. 10:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Mi sem az orruk alá szeretnénk dörgölni, szó sincs róla, és van is már keresztgyerekük vagy 2.

Remélem elvállalják.

2013. júl. 22. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!