Láttátok a hiradóban az utcára került györi házaspárt a két 5 éves kisgyerekkel?
A hitelt nem tudták fizetni ezért a butoraikat és mindenüket kirakták a panellakásuk elé, és ott vannak most a fólia alatt, a gyámhatóság elvitte a gyerekeket, az asszony gyesét pedig megvonták mivelhogy mostmár nincs állandó lakcíme!
Nem kéne valahogy segíteni?
mégis milyen segítségre gondoltál?Hiszen milliói egyikünknek sincs,és elég sokan élünk egyik napról a másikra....
komolyan ötleted van,hogy hogy lehetne segíteni?tudod hol lehet őket megtalálni?
Szomorú ez a dolog,de én már nem segítek senkinek. Szinte mindent elhordtam a Máltai szeretetszolgálathoz,meg a vöröskereszthez,vadiúj cuccokat,a hajszárítóktól kezdve rengeteg háztartási gépet is,meg ruhákat,cipőket,felekb új,fele alig hastznált volt,fizettem alapítványoknak,stb. Aztán egyszer,mikor vittem be a cuccot,mert saját kocsimon,saját benzinnel vitten,ők nem jönnek érte semmiért,a cigányok ott dobálták,válogatták a bevitt cuccokat,tapostak rajtuk a retkes lábukkal,lefikáztak mindent, No utána többet nem adtam semmit,és azóta se adok,mert sokszor látom (munkám során is) hogy sokan abszolút nem tudnak gazdálkodni. Amig a "szegények" kosarában kóla,cigi meg hasonlók vannak,én meg még Túró Rudit is csak fizetéskor tudok venni a gyermekeimnek,addig én nem adok többé egy fillért se. Nejem nincs kölcsönöm, mert nem tudnám fizetni. Addig nyújtozkodunk,ameddig a takarónk ér.Nem tudom,hogy jutott idáig a család, de gondolom nem első a kilakoltatás. Előbb szoktak különböző alternatívákat felajánlani,de így majd csak lesz egy "jóbolond",aki kifizeti helyettük. Éljen a média. Aki meg csendben van,nem hívja ki problémájához a médiát,annak a kutya sem segÍT. Pedig lehet,hogy vannak sokkal rászorultabbak,csak arról nem tudunk. Lehet lepontozni,akkor is vállalom a véleményemet. Pl. az iskolákban a segélyekből élő szülők gyerekei mindent ingyen kapnak,de még követelőznek,mert már kiskoruktól beléjük nevelik: gyermekem,neked az jár. Hát remélem,eljön az azu idő,amikor gyerekszülésből nem lehet megélni! (És itt nem a 3-3 gyereket szeretettel nevelő,dolgos,
szorgalmas szülőkre gondolok!!!)
19:57
Hát nincs mit tenni na ezzel én is egyet értek..
Igazatok van!!
Rászorulókról csak annyit, hogy sok magánvállalkozó rászoruló, közben látom, milyen jól keresnek (feketén persze), de megy be rendszeres segélyért, ingyen kaja a gyereknek, ingyen tankönyv, kutyafüle, minden ingyen neki. Van bőr a képén. Én meg munkavállalóként adózom, mint az állat.
A nővérem egyedül el tud tartani és nevelni 2 gyereket, nem élnek rosszul.
Ez a győri pár miért nem tudja eltartani a gyerekeit? Miért nem mennek albérletbe? A két gyerekre jó pénzt kap a hölgy, dupla gyest (56000), hiszen ikrek, ha mindketten 5 évesek. Meg a két gyerekre családi pótlék, ebből már kijön az albérlet ára és a férj meg tud Győrben munkát találni, ott aztán tényleg van annak, aki akar dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!