Mennyi idős terhesség látszik már meg az ultrahangon?
Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 21:36
1/11 anonim válasza:
3 hetes petezsák már látható:)Baba kezdemény szerintem a 5-6.héttől.
2/11 anonim válasza:
A 3 hetes sztem még nem igazán látszik semmi. Én a fiaimmal 4-5 héten mentünk és látszott. Most 5 hetesen mentem és még semmi nem látszott. Sztem nagyban meghatározza mikor volt pé vagy éppen ha lehet tudni akkor az együttlét. Az Én pé-m valószínű csúszott meg a gép sem volt túl modern. Holnap tudom meg mi a helyzet. Remélem már látom a szíve dobbanását is.
4/11 anonim válasza:
3 hetes terhesség az a menstruáció előtt egy héttel van. Amikor meg kell jönnie és nem jön akkor már 4 hetes vagy
5/11 anonim válasza:
Kockáztatok,hátha nem pontoznak le.A nőgyógyászom a hüvelyi UH-al még azt is látta,hogy akkor múlt el az ovulációm(egyszer amikor valamiért voltam).Én mindig amikor meg kellett volna jönnie és elsőnél tudtam a tesztből,a másodiknál csak éreztem,de az UH egyértelműen kimutatta a terhességet.Tehát ha a menzesztől nézzük akkor 4hetesen látta,de ha a valóságot és nem a számolást,akkor a 2 hetes embriót látta.
6/11 anonim válasza:
Nekem 4 hetest nem látott. Sőt 6 hetest sem.
Függ dokitól, géptől és hogy hüvelyit vagy hasit csinál.
7/11 anonim válasza:
Nem mondod?Mensi elött egy héttel voltam dokinal,3 hetesen.
8/11 anonim válasza:
Szívhangot csak 6-7 hetesen hall. Nem akarok örömrontó lenni, de az fontosabb. Sajnos sokan nem jutnak el idáig. A korai terhességet teszt is kimutatja. tartalékolhatod magad egy kicsit későbbi vizsgálatra. És sok sikert!
9/11 anonim válasza:
Szerintem leghamarabb a 4 heteset (azaz, ha már kimaradt a mensi), ha középidőben fogant. Szívhangért ugyan lehet, hogy vissza kell menni a 6-7. héten, viszont sosem árt kizárni a méhen kívüli terhességet.
10/11 A kérdező kommentje:
A teszt mennyi időset mutat ki?
2013. júl. 22. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!