Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rendeztek a babatoknak babavar...

Rendeztek a babatoknak babavaro bulit?

Figyelt kérdés

Szerintetek, jo otlet, ha baba varo bulit tartok? Nem kenegye party-t...csak a baratnoim jonnek es megtiltottam az ajnadek vasarlast.

Csak kezzel keszitett dolgokat hozhatnak ajnandekba es hazi sutit.Tejszinhabos kakao es gyermek tea a menu.

Mindenki nagyon varja mar, hogy megszulessen.

Kulfoldon elek es 1 hetre megyunk csak haza.Igy a baratnoimmel is egyutt orulhetek a kislanyom erkezesenek.

Nagyon butasag szerintetek?

2009. okt. 21. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez így kedves, ahogy leírtad, de a kelengye-partyknak nem vagyok híve, egy halom ajándék, mikor még a baba nem is született meg, amerikai dolog, az nekem nem tetszik. De ez, amit te leírtál, így jónak tűnik, egy kedves összejövetel, még mielőtt anyuka leszel! ;)
2009. okt. 21. 17:12
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy a barataimnak kellene feloltoztetni a babamat :D

Bar nem is rossz, irok egy listat mint az eskuvok elott szoktak, hogy mit akarok es a bulira vegyek meg :D na de ez csak vicc!!! (az eskuvonk elott sem volt ilyen!!)

Bar szivuk szerint mar a fel varost megvettek volna, de az tul egyszeru:)

Igy legalabb keszulnek.En meg tok jol jarok, mert megsutik a kedvenc sutieimet amit kozosen befalunk.Termeszetesen azert en is keszulok a bulira sok finomsaggal.

A meghivot emilben kaptak a babank neveben.

Ha van otlet meg mindig varom , mit lehetne csinalni.

2009. okt. 21. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt hiszem én leszek itt az ünneprontó. Nem vagyok begyepesedett, sőt eléggé követem a "main stream"-et, de ezt a babaváró bulit én túlzásnak tartom. Miért nem buliztok vagy jöttök össze csak úgy, miért kell rá indok?

Bocs, senkit nem akartam megbántani, de az én véleményem ez.

2009. okt. 22. 15:52
 14/15 A kérdező kommentje:

Mint mar leirtam, nekem nem megy az, csak ugy....

Fel evente magyek haza (mivel kulfoldon elek)

A bartnoim nem tehetik meg, hogy kijojjenek hozzank es szallodaba lakjanak 1-2 hetet.

Anyukam is akkor latogat meg minket, ha meg tudom venni neki a repulojegyet.

Mivel a barataink is varjak a kislanyunk szuleteset, igy ossze is kapcsoltuk a talakozast a gratulalassal.

Amikor utoljara lattam oket meg szo sem volt babarol.Amikor legkozelebb megyunk meg mar maszni fog.

Akkor hova gratulajanak mar????

Szoval itt nem arrol van szo, hogy en egy nagykepu csaj vagyok aki razza a rongyot...csak szeretnek egyutt lenni a baratainkkal akik nagyon orulnek ennek a kisembernek a hasamban.

Ha otton laknek akkor is biztos lenne valami kis osszejovetel, de csak ha mar meg szuletett a baby.

2009. okt. 22. 19:47
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Meg volt a nagy kakao party.

Irto jol sikerult!!!

Ajanlom mindenkinek, hogy tartson egy hasonlot sajat otletekkel.

Mindenki jol erezte magat!!

Eleg sokaig tartott a "buli" es jot beszelgettunk.

Meg a fenykepezesrol is elfelejdkeztem :D

Boldog baba varast mindenkinek

2009. nov. 15. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!