Rendeztek a babatoknak babavaro bulit?
Szerintetek, jo otlet, ha baba varo bulit tartok? Nem kenegye party-t...csak a baratnoim jonnek es megtiltottam az ajnadek vasarlast.
Csak kezzel keszitett dolgokat hozhatnak ajnandekba es hazi sutit.Tejszinhabos kakao es gyermek tea a menu.
Mindenki nagyon varja mar, hogy megszulessen.
Kulfoldon elek es 1 hetre megyunk csak haza.Igy a baratnoimmel is egyutt orulhetek a kislanyom erkezesenek.
Nagyon butasag szerintetek?
Koszonom :)
Sokan kinevetnek, hogy minek baba varo buli, hiszen a baba meg meg sem szuletett..... 23. hetben vagyok.
Viszont csak augusztusban megyunk haza legkozelebb addigra meg maszni fog es keseinek tartom.
Ja es, hogy a pasik ne unatkozzanak a ferjemmel mennek sorozni :D
A 4D-s uh-t megnezzuk kozosen es elindulnak kocsmaturara, mi meg ki pletykajjuk magunkat addig.
En fogom meglepni a baratnoimet, egy-egy uh fotoval kezzel keszitett keretben.Remelem orulni fognak:)
Aranyosak vagytok!!!
Koszonom!!
Akkor csak itt ilyen beszukultek az emberek :)
Mar keszulnek az ajnadekok!!Amit Mi adunk azok is es amit a baba kap azok is.
Pl a kishugom (11 eves) megtanul kotni, hogy kis cipot csinaljon az unokahuganak :D
Szerintem nincs szebb ajandek a kezzel keszitett dolgoknal.
Ebben a kiscipoben a szive is benne lesz.
Akar hogy is sikerul abban hozom ki a korhazbol :)
Baratnom ferje foltvarrasos takarot csinal :) (ez titok volt, csak elszolta magat a baratnom)
Olyan boldog vagyok, hogy mindenki ugy orul ennek a kis csopsegnek ahogyan mi :)
Jaj nagyon jo otlet!!!
En is kulfoldon elek es Augusztusban voltam egy hasonlo bulin itt. A baba decemberbre varjak. Kozvetelen szomszedok vagyunk a csaladdal es nagyon joban igy meghivtak minket is a ferjemmel. Itt az volt a nemve a bulinak, hogy "baby shower". Kaptunk kis meghivot a baba ultrahangos fotojaval az elejen. Es bele is volt irva, hogy ne vigyunk ajandekot a babank nem errol szol a buli, igy sutit meg ragcsalni valot vittunk es egy doboz narancslevet es par uveg sort. A pasik grilleztek a kertben, ok keszitettek a kajat mi csajok meg dumcsizutunk. Nagyon jol erezte mindenki magat. Ugyhogy en tapasztalatbol mondom, hogy nagyon jo otlet!!
Boldog babavarast!!!
Szuper ötlet. Nagyon jó volt olvasni. Sajnálom, hogy nekem ez nem jutott eszembe. Jó szorakozást nektek.
3 hós baba anyukája
Nagyon jó ötlet, biztosan nagyon jól fog sikerülni...
Bárcsak nekem , nekünk lenne ilyen baráti körünk..., mi új helyen lakunk 1 éve, és már gyűlnek az ismerősök, de senkivel sincs szoros kapcsolat... :(
Kedves utolso valaszolo.
Ne aggodj, biztos ki fog alakulni!!
Mi is pont 1 eve vagyunk kolfoldon es egyetlen baratnom sincs, de nem adom fel!!
A ferjemnek vannak haverjai, de azert az nem ugyan az, mint akivel egyutt tanultal jarni biciklizni stb....25 vagyok es a legregebbi baratsagom 24 eves :)
Nehezen is baratkozom ezzel, hogy nem lehetek Veluk, de a babam,most mindenert karpotol.
Most is ficankol a pociban.
3 honapos kisbaba anyukaja: el jott az ideje, hogy csapjatok egy jo kia baba bulit :) Nem kestel le rola!!
Mar eleg nagy ahoz, hogy delutani vendegeket fogadjatok.
Par kozeli barat es egy nagy duma-party.
A pici fenykepeibol csinalhattok szamitogepen egy jo zenevel videot stb....
A legjobban a baba ruhak nezegeteset varom, mert anyukam koleganoi es anyukam ossze szedtek egy nagy zsakkal.Mar csak ki kell valogatni, hogy mi hasznos es mi nem.
A baba bulin fog megtortenni a baratnoim segitsegevel.
Erre minden csaj bezsong szerintem :D
En most foleg :)
Ha van otletetek, mit lehetne meg csinalni szivesen fogadom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!