Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rendeztek a babatoknak babavar...

Rendeztek a babatoknak babavaro bulit?

Figyelt kérdés

Szerintetek, jo otlet, ha baba varo bulit tartok? Nem kenegye party-t...csak a baratnoim jonnek es megtiltottam az ajnadek vasarlast.

Csak kezzel keszitett dolgokat hozhatnak ajnandekba es hazi sutit.Tejszinhabos kakao es gyermek tea a menu.

Mindenki nagyon varja mar, hogy megszulessen.

Kulfoldon elek es 1 hetre megyunk csak haza.Igy a baratnoimmel is egyutt orulhetek a kislanyom erkezesenek.

Nagyon butasag szerintetek?

2009. okt. 21. 13:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó ötlet.
2009. okt. 21. 13:50
 2/15 A kérdező kommentje:

Koszonom :)

Sokan kinevetnek, hogy minek baba varo buli, hiszen a baba meg meg sem szuletett..... 23. hetben vagyok.

Viszont csak augusztusban megyunk haza legkozelebb addigra meg maszni fog es keseinek tartom.

Ja es, hogy a pasik ne unatkozzanak a ferjemmel mennek sorozni :D

A 4D-s uh-t megnezzuk kozosen es elindulnak kocsmaturara, mi meg ki pletykajjuk magunkat addig.

En fogom meglepni a baratnoimet, egy-egy uh fotoval kezzel keszitett keretben.Remelem orulni fognak:)

2009. okt. 21. 14:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kedves ötlet, olvasni is jó volt! :)
2009. okt. 21. 14:02
 4/15 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok!!!

Koszonom!!

Akkor csak itt ilyen beszukultek az emberek :)

Mar keszulnek az ajnadekok!!Amit Mi adunk azok is es amit a baba kap azok is.

Pl a kishugom (11 eves) megtanul kotni, hogy kis cipot csinaljon az unokahuganak :D

Szerintem nincs szebb ajandek a kezzel keszitett dolgoknal.

Ebben a kiscipoben a szive is benne lesz.

Akar hogy is sikerul abban hozom ki a korhazbol :)

Baratnom ferje foltvarrasos takarot csinal :) (ez titok volt, csak elszolta magat a baratnom)

Olyan boldog vagyok, hogy mindenki ugy orul ennek a kis csopsegnek ahogyan mi :)

2009. okt. 21. 14:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyira jó ezt olvasni! :)
2009. okt. 21. 14:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaj nagyon jo otlet!!!

En is kulfoldon elek es Augusztusban voltam egy hasonlo bulin itt. A baba decemberbre varjak. Kozvetelen szomszedok vagyunk a csaladdal es nagyon joban igy meghivtak minket is a ferjemmel. Itt az volt a nemve a bulinak, hogy "baby shower". Kaptunk kis meghivot a baba ultrahangos fotojaval az elejen. Es bele is volt irva, hogy ne vigyunk ajandekot a babank nem errol szol a buli, igy sutit meg ragcsalni valot vittunk es egy doboz narancslevet es par uveg sort. A pasik grilleztek a kertben, ok keszitettek a kajat mi csajok meg dumcsizutunk. Nagyon jol erezte mindenki magat. Ugyhogy en tapasztalatbol mondom, hogy nagyon jo otlet!!

Boldog babavarast!!!

2009. okt. 21. 14:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon jó ötlet! Biztosan nagyon jó hangulatú buli lesz, érezzétek jól magatokat!
2009. okt. 21. 14:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szuper ötlet. Nagyon jó volt olvasni. Sajnálom, hogy nekem ez nem jutott eszembe. Jó szorakozást nektek.

3 hós baba anyukája

2009. okt. 21. 15:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ötlet, biztosan nagyon jól fog sikerülni...

Bárcsak nekem , nekünk lenne ilyen baráti körünk..., mi új helyen lakunk 1 éve, és már gyűlnek az ismerősök, de senkivel sincs szoros kapcsolat... :(

2009. okt. 21. 15:59
 10/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolso valaszolo.

Ne aggodj, biztos ki fog alakulni!!

Mi is pont 1 eve vagyunk kolfoldon es egyetlen baratnom sincs, de nem adom fel!!

A ferjemnek vannak haverjai, de azert az nem ugyan az, mint akivel egyutt tanultal jarni biciklizni stb....25 vagyok es a legregebbi baratsagom 24 eves :)

Nehezen is baratkozom ezzel, hogy nem lehetek Veluk, de a babam,most mindenert karpotol.

Most is ficankol a pociban.

3 honapos kisbaba anyukaja: el jott az ideje, hogy csapjatok egy jo kia baba bulit :) Nem kestel le rola!!

Mar eleg nagy ahoz, hogy delutani vendegeket fogadjatok.

Par kozeli barat es egy nagy duma-party.

A pici fenykepeibol csinalhattok szamitogepen egy jo zenevel videot stb....

A legjobban a baba ruhak nezegeteset varom, mert anyukam koleganoi es anyukam ossze szedtek egy nagy zsakkal.Mar csak ki kell valogatni, hogy mi hasznos es mi nem.

A baba bulin fog megtortenni a baratnoim segitsegevel.

Erre minden csaj bezsong szerintem :D

En most foleg :)

Ha van otletetek, mit lehetne meg csinalni szivesen fogadom!!!

2009. okt. 21. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!