4d-s ultrahangra mikor érdemes menni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 16:02
1/7 anonim válasza:
a lányomnál 28 hetesen voltunk,a fiamnál 26 hetesen.Nagyon jó volt.
2/7 anonim válasza:
"4d ultrahang vizsgálatkor egészben látszanak18-20 terhességi hétig. Nagyobb magzatok már nem férnek el a képernyőre kevesebbet mozognak. 26. héttől részletgazdag arcképet láthatunk."
Mi a 26. héten voltunk, nagyon jó volt.
Legközelebb azért úgy csinálnám, h egyet a 20. hétig, amíg látszik egészben és sokat forog, egyet pedig a 30. hét környékén, mert azon már "babásabb", pufibb az arcuk.
3/7 anonim válasza:
26.hétben voltunk,nem bántam meg,hogy nem mentem korábban,mert már láttuk mennyire pufók az arca,az ujjai is miylen ,,vaskosak,,....nevetett kétszer is,egyszer a szemét is kinyitotta,és tökéletes fotók születtek :) Akik korábban mentek,láttam az ő képeiket is,de nekem olyan csontvázszerű volt,ha szabad ilyet mondani :P Persze nem rosszból,de nekünk már nagyon babás formája volt :)
4/7 anonim válasza:
Nekem azt tanácsolták, hogy a 28. hét előtt menjünk 4D-re, mert utána, már nem fér bele a monitorba és nem lehet úgy élvezni. Úgy tervezem én is, hogy a 26. héten megyek majd el. Nekem a 18. heti uh.-on átváltott egy percre 4D-re, de alig vettem ki valamit a picikémből. Itthon már többször megnézegettem a DVD-t, de csak egyszer vettem ki a kis fejecskéjét édesanyám segítségével. :)))
5/7 anonim válasza:
Mi a 24 héten voltunk,már akkor is nagyon élvezhető volt:-)
6/7 anonim válasza:
Mi a 28. és 32. héten voltunk, szuper felvételek készültek. Legközelebb sem mennék előbb.
7/7 anonim válasza:
A fiaimmal voltam a 16.héten 20.-on és 32.-en.A kislányommal most csak a 26.héten. Szerintem ez volt a legjobb 4d,mindene látszott,már husis is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!