10 hetes vagyok, nem küldött még az orvos semmilyen vizsgálatra, hétfőn megyek vissza, a 12. heti uh ig milyen vizsgálatokra fog elküldeni?
Hát ez meglepő. Akkor nem voltál még vérvételen sem? Kiskönyved sincs?
Engem már 7 hetesen a védőnőhöz irányított az orvosom.
Tőle kaptam a beutalókat, vérvétel, belgyógyászat stb.
Jövő héten megyek a 12.-ik heti ultrahangra + vérvétel (kombinált -teszt -ez nem kötelező vizsgálat úgy tudom) de pl. ehez is kellett beutaló.
Ha van papírod az orvosodtól, hogy bizonyított a terhesség, akkor avval szerintem mehetsz a védőnőhöz!
Én szeretek minden vizsgálatot mihamarabb letudni, túllenni rajta, mert az is idő mire az eredmények visszajönnek.
Boldog babavárást!
11hetes kismami
Minimum vérvizsgálatra elküldhetett volna. :-(
Amúgy Magyagországon minden kismama veszélyeztetett (nézzétek meg csak a laborbeutalókon a kódot), mert csak így TB-támogatott nekik a laborvizsgálat, egészséges terhességnél nem. Kész röhej... vagy inkább sírnivaló hiányosság.
Jaj, akkor tegnap azért láttam a vérbeutalómon a fenyegető vetélés feliratot. Azt hittem tévedés. :)
Én 10 hetes vagyok, tegnap kaptam meg az első vérre a beutalókat. Lehet az orvos azt hiszi, hogy már jelentkeztél védőnőnél, vagy már elintézte ezeket a dolgokat. Kérdezz rá.
Megkérdezhetem mi az oka a veszélyeztetettségnek?
Nem maradtál le semmiről, én is a 12. heti uh napján voltam a vérvételeken is, nekem azt mondta a dokim, hogy ráérek azon a héten menni hogy ne kelljen annyit a kórházba járkálnom. Aznap levették a 4 ampulla vért, a dawn szűrés mintáját és megcsinálta a genetikai ultrahangot is, tényleg nagy könnyebbség volt hogy 1 délelőtt mindent elintéztünk!
Nekem is hematómám volt, én sem mentem az ultrahangig a védőbe, féltem hogy baj lesz. a hematóma felszívódott 2 hét alatt, azóta minden rendben! Boldog babavárást.
35 hetes + 23 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!