Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális a 29. héten 96-os...

Normális a 29. héten 96-os haskörfogat és 27-es sy-fu távolság? Engem aggaszt ez a sy-fu dlog mert állitolag mindig ugyanannyinak kell lenni mint ahány hetes vagyok!

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 08:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A szeméremcsont (symphysis = sy) és méhtest felső vége (fundus = fu) között mért távolság cm-ben. Ez kb. megfelel a [[magzat]] ülésmagasságának (CRL), és a magzat fejlődésére, növekedésére lehet belőle következtetni.

Ezt találtam. Akkor nekem 39 hetesen 42cm a CRL?Az jó vajon? Az egyik szőke.:)

2009. okt. 21. 10:13
 12/18 A kérdező kommentje:
Biztos jobb a nagyobb mint a kissebb.:)Nekem sajnos mindig 2cm-el kisebbet mértek eddig:(
2009. okt. 21. 10:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs baj, ezért kár idegeskedned. 39 hetes
2009. okt. 21. 10:18
 14/18 anonim ***** válasza:
hát én is szőke vok,vagy nem mérem jól,vagy igen,de akkor én 47 hetes vagyok!mert én nekem a hasam efektive a cickómtól dudorodik.ha köldök fölött 10 cm-vel mérem,akkor kijön a 39.nekem is második,de sose hallottam róla.ne idegeskedj,nem vagyunk egyformák.az milyen unalmas lenne,hogy 6 milliárd ember ugyan akkora,ugyan olyan lenne.
2009. okt. 21. 12:01
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát igen igazad van kár ezen fennakadnom:)Nekem az elsö lányom is csak 49cm-el és 3250g-al született de akkor még ilyeneket nem mértek és nem riogattak állandoan..:)
2009. okt. 21. 12:05
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Kíváncsiságból mergmértem magamat. 28h. 5 naposan 99 cm a haskörfogatom. Én a terhességi csíkomat mérem, ami 35 cm. Állítólag akkora a babuci is, és ez engem jobban érdekel és élvezetesebb is. Ha jól értem ezt a sy/fu-t, akkor ez a heteket jelöli. Ez azért nem fog meg, mert még mindig 3 féle verziót mondanak nekem. Nem a kora számít, hanem hogyha elérkezetnek látja az időt, úgyis kibújik. Legyen az egy picivel előbb, vagy később.

2009. okt. 21. 13:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Mi az hogy a terhességi csikodat??? És ha valakinek nem is jött ki?
2009. okt. 21. 16:56
 18/18 anonim ***** válasza:
és a csikot honnan méred?mert én a hasam alá nem látok,tehát nem tom honnan kezdődik!
2009. okt. 22. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!