Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyák és apák, mit szóltatok...

Anyák és apák, mit szóltatok hozzá mikor közölte a lányotok, hogy babát vár?

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Én 48 éves vagyok, a lányom 18 éves a barátja pedig 26. 3 hete jelentették be, hogy nagymama leszek most 8 hetes terhes. Én nagyon örültem neki mert tudom,hogy mind ketten lelkiismeretes szülők lesznek. A lányomnak és a párjának is van munkája szóval a legnagyobb örömmel fogadtam.

De nem tudom,hogy nálad mi a helyzet mennyi idős a lányod milyenek körülmények, mert szerintem ez ettől is függ. Mert ha 15/16 éves ill. felelőtlen akkor biztosan nem venném jó szívvel, de nem hagynám,hogy elvetesse, mert azzal viszon egy életre megpecsételheti magát(ne adj Isten!).

2013. júl. 19. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak két fiam van, így nem tudom. De anyukám nagyon örült neki. Mikor jött az unoka.
2013. júl. 19. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Mikor karácsony másnapján bejelentettük, hogy jön az unoka, a szüleim könnyekig hatódtak. :) A párom anyukája a vállamra borult, és sírva köszönte meg az unokát. Nagyon meghatott anyuék és anyósék reakciója is.
2013. júl. 23. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:

# 1/3 Időpont 07-19 14:09

Nagyon tetszik a felfogásod :) kár, hogy sokan nem így látják a dolgokat!

2013. júl. 23. 22:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk elég érdekes sor van 36 éves vagyok a lányom 18 éves . Első kapcsolatomból van 6 évig voltunk együtt , utána férjhez mentem abból kapcsolatból van egy 5 éves és egy 2,5 éves kislányom most pedig 38 hetes vagyok a lányom 5 hónapos terhes én nagyon örültem nagymama és anyuka is leszek egyben, mikor elmondtam nagyon örültem hisz ő és a párja nagyon jó szülök lesznek, egyelőre nálunk fognak lakni 2 szintes családi házunk van a felső szintet megcsináltuk nekik nagyon kiváncsi leszek :)
2013. júl. 23. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Én a másik fél vagyok:)

A párom 20 éves lesz,én pedig 1 hónap 19,és ma vagyok a 15. hétben.Anyukám elsőnek mérges volt,mert még fiatalok vagyunk,de másnap már nagyon örült az unokának,ahogyan apukám és a többi családtag is.

Tudják,hogy mindketten felelősségteljesek vagyunk,így már nem aggódnak,ehelyett mindent ők szeretnének megvenni a babának....aminek persze nem örülök,és nem is hagyom.Mi is megtudjuk venni a szükséges dolgokat,annyi,hogy itt fogunk élni a szüleimmel.Kicsit furi nekem,hogy 40 illetve 43 évesen nagyszülők lesznek,de ők örülnek,hogy fiatalok és még tudnak majd az unoka után szaladgálni :)

Önöknél mi a helyzet?

2013. júl. 24. 10:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Én 24 éves vagyok, a párom 40 és a szülők nem örülnek az unokának. :(

Pedig felelősségteljes, dolgozó emberek vagyunk.

Ezért is kérdeztem, hogy esetleg van-e még olyan ember aki nem örül az unoka érkezésének. :(

2013. júl. 24. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:
hidd el sajnos sokszor fordul elő :S engem pl kitagadnának rögtön pedig már nem tizenéves vagyok.
2013. aug. 3. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!