Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzalmas szeméremcsont és...

Borzalmas szeméremcsont és derékfájás lehet szülés előjele? 38 hkm

Figyelt kérdés

Ma reggel óta borzalmasan fáj az egész alfelem, annyira, hogy járni is alig bírok..

Voltam ma nst-én (csak szívhang, fájásmérő nincs) és szóltam, hogy borzalmasan fáj, és azt mondták, hogy tágulok valószínűleg azért..

Fájásaim nincsenek, és nem is keményedek...

Van akinek így kezdődött? Mennyi ideig húzta így?

Attól félek, hogy holnapra még rosszabb lesz és ki se tudok kelni az ágyból..

38 hkm

2013. júl. 18. 17:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

2. án megszületett a kisfiam, és őszinte leszek a fájdalom még rosszabb mint előtte... sajnos... most már tényleg nyomoréknak érzem magam...

Biztos nem a tágulás miatt fájt, és nem is a súly miatt, mert most még rosszabb :( De remélem hamar enyhülni fog..

2013. aug. 10. 14:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Most mennek a helyükre a csontok. Nekem kb. 6 hónap alatt múlt el a fájdalom. Kitartás!

Gratulálok a babához!!!

2013. aug. 10. 18:41
 13/13 Timcsikusz ***** válasza:

Gratulálok neked Én is a babához.

Nekem elmult ez a panaszom pedig iszonyú volt.

Remélem hamar rendbe jössz és sok erőt egézséget a bébihez!!

2013. aug. 10. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!