Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 18 hetesen derul ki, hogy...

Ha 18 hetesen derul ki, hogy beteg a baba meg kell szulni, vagy meg csinalnak abortust?

Figyelt kérdés

2013. júl. 18. 15:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
meg kell szülni.:( velem fél éve történt ez meg.:(
2013. júl. 18. 18:22
 12/21 A kérdező kommentje:
Sajnalom, gondolom nagyon nehez volt es most is az. Kitartas es sok erot
2013. júl. 18. 18:24
 13/21 anonim ***** válasza:
megtennéd, hogy megírod majd a vizsgálat eredményét? Drukkolok nagyon! A barátnőmnek 21 hetesen kellett megszülnie. Rémálom... :-(
2013. júl. 18. 18:57
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát én nem így tudom! Nekünk is fenn állt a veszélye, hogy valamilyen betegséget örökölt a baba(de végül egészséges lett), emiatt voltunk genetikusnál. Mondtam neki, hogy a védőnőtől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a 12. hét után már nem veszik el a babát, még ha beteg , akkor sem. Erre ő mondta, hogy világosítsam fel a védőnőt, hogy ez nem igaz. Az érvényben lévő jogszabály szerint a 12. hétig indoklás nélkül a szülő kérésére megszakítják a terhességet, utána pedig a 24. hétig, abban az esetben, ha élettel, vagy minőségi élettel összeegyeztethetetlen, betegséget állapítanak meg a magzatnál. Szegeden voltunk, egy vezető genetikusnál, szóval nem hiszem, hogy megalapozatlan lenne, amit mondd.

De drukkolok hogy ilyenre ne kelljen, hogy sor kerüljön, és egészséges legyen a kisbabád.

2013. júl. 18. 19:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Bocsi , lehet, hogy félre értelmeztem a kérdést. A lényeg, hogy megszakítható a terhesség még akkor is, ilyen esetben. Gondolom szülésindítással, vagyis meg kell szülni. A válaszomat arra értettem, hogy nem vagy köteles, végighordani, és megtartani, ha úgy látod jobbnak.
2013. júl. 18. 19:18
 16/21 anonim ***** válasza:

Az már jó jel, ha úgy érzed, hogy nincs gond. Rengetegen vannak, akik a biopszia, vagy az amniocentézis után kapnak kedvező eredményt.

Reméljük a legjobbakat.

2013. júl. 18. 20:05
 17/21 anonim ***** válasza:
24. hétig a beteg baba abortálható, de a 12. Hét után altatás-kaparással, hanem meg kell szülni. De fel a fejjel, rossz kombinált teszt eredmény még semmit nem jelent!!! A barátnőmnek nagyon rossz lett, mégis teljesen egészségesen született a baba, az én eredményeim végig tökéletesek voltak, mégis betegen született a picikém. Szurkolok nagyon! Hol csináljak a boholy mintavételt?
2013. júl. 19. 00:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Negativ lett az eredmeny.Nem beteg a baboca.Olyan boldog vagyok.Remelem ezek utan minden oke lesz.Ja es kislany
2013. júl. 24. 22:46
 19/21 anonim ***** válasza:
jaj hála égnek!!!!!!!!!!:)))))))))))))))) örülök.:)))) persze hogy minden rendben lesz ezután.:))))))))
2013. júl. 24. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Drukkoltam nektek nagyon!
2013. júl. 25. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!