Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34hetes kismama vagyok és a...

34hetes kismama vagyok és a párom tegnap este bejelentette hogy elköltözik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 3,5éves kislányunk is de én most úgy érzem nem bírom ezt így már teljesen összeroppantam egész éjjel nem aludtam!!!
2013. júl. 18. 11:04
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok? Megszületett már a baba? És a pároddal milyen a viszony? Szurkolok!
2013. szept. 15. 01:35
 42/45 A kérdező kommentje:
A párom most itt van segíteni de el akar menni!Mikor megkérdeztem hogy van e a kapcsolatunknak még esélye azt mondta hogy el akar menni de nem tudja mit fog érezni!!!!Szóval még most sincs tisztába az érzéseivel!!!A kisfiam aug 30.-án megszületett 51cm-vel és 3570gr-al
2013. okt. 7. 09:12
 43/45 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kisfiadhoz :-) Remélem rendeződtek már a dolgaitok.

Sok boldogságot a gyerekekhez :-)

2013. nov. 25. 23:06
 44/45 anonim ***** válasza:

Mindig visszanézek, erre a kérdésre ha van új bejegyzés, érdekel mi lesz a sorsotok.

Hogy vagytok kedves kérdező?

2013. nov. 26. 12:55
 45/45 A kérdező kommentje:
Elég régi a kérdés már de megírom a helyzetet!!! A volt párom azon a karácsonyon hazajött hogy probáljuk meg aztán rá 2 hétre megint elment!!! Esélyt nem adott arra hogy ujra megprobáljuk!!! Összejött egy nála 17 évvel fiatalabb lánnyal akivel már szinte rögtön össze is költözött és már azota el is jegyezte!!! Nekem ez még most is nagyon fáj!!! Ha eszembe jut sOkszor hullanak a könnyeim!!
2015. júl. 5. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!