34hetes kismama vagyok és a párom tegnap este bejelentette hogy elköltözik! Mit tegyek?
Nagyon sajnálom hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél/kerültetek....anyagilag meg fogjátok tudni oldani a jövőtöket ?
Szerintem egyenlőre csak várni tudsz hogy mi lesz ..... sajnos nem láthatunk a fejébe miért gondolja hogy most mennie kell....(főleg ha nincs senkije)...mi az ami miatt épp most döntött úgy ??
Szerintem bele kell valahogy törődni és feldolgozni hogy elment, a babára és a kislányodra koncentrálni.....nehéz lesz nagyon :S
Én a kisfiamnak ezek után nem adnám az apja nevét, inkább választanék vmi mást ami tetszik....bár ezt ugye neked kell tudn
Beszélj vele mindenképpen!
Hogy vagy kedves kérdező,keményedsz még?
A véleményem megvan az ilyen pasikról,de most nem ez a lényeg.
Szerintem jól tetted,hogy nem vetted fel neki a telefont,jó ideig ne is keresd még ha nehéz is.Ha szeret ,rá fog jönni,de ehhez egyedül kell lennie. Nálunk ugyan nem a terhesség alatt történt ilyen,de én itt rontottam el...és akkor jött vissza amikor már egyedül is nagyon jól éreztem magam,boldog voltam.Azóta meg együtt vagyunk boldogok,már 3 éve.:) Semmi sem történik ok nélkül...lehet,hogy neki ez a kis szünet kell ahhoz,hogy rájöjjön örökre téged akar. Az persze elég durva,hogy pont most hozta ezt a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!