Amikor teherbe estetek nektek is volt olyan érzésetek hogy burok van a hasatokban?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 17:14
1/8 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen érzés, de mindenki másképp êli meg.
Nekem csak folyamatos megjön érzés volt, és mellé társult az írtózatos puffadás:-))
29+5hkm
2/8 A kérdező kommentje:
nekem puffadt a mellem burok érzés van a hasamban mindentől hányingerem van, rettenetes büdös folyásom van.. holnap megyek nőgyógyászhoz hogy tényleg baba-e ez a dolog vagy csak beképzeltem..:(
2013. júl. 17. 17:18
3/8 anonim válasza:
A büdös folyás egyáltalán nem a babára utal hanem valami fertözésre.
4/8 A kérdező kommentje:
jó ezt tudom csak sajnos nem tehetem meg hogy nem használok nyílt w-t a munkahelyemen.. én meg sajnos hajlamos vagyok elkapni.. de nem hiszem hogy attól lenne a mellpuffadás a hányinger az undor és sorolhatnám még.. ezért is megyek már holnap nőgyógyászhoz ha tényleg babám lesz nem akarom hogy baja essen!
2013. júl. 17. 17:22
5/8 anonim válasza:
A fertőzést nyilvános wcn is meg lehet előzni!
1. Moss kezet wc előtt
2. Ne ülj rá
3. Saját törlő eszköz
4. Kézmosás
Így tuti nem kapsz el semmit.
1es voltam.
6/8 A kérdező kommentje:
ezt mind tudom egyedül saját törlő eszközt nem használok...
2013. júl. 17. 17:45
7/8 anonim válasza:
Hát , akkor szerezz be:-)
Ha ezeket betartod, nem onnan jön a fertőzês
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon remélem köszönöm a válaszokat!!
2013. júl. 17. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!