Mikor pakoltátok össze a kórházi csomagot?
Figyelt kérdés
31 hetes vagyok.Még korai?2009. okt. 20. 12:45
1/9 anonim válasza:
Én 33 hetes vagyok,de már készítem egymás mellé a dolgokat.Aztán szerintem lassan elkezdem összerakni,soha nem lehet tudni.Meg még eszembe vannak,mit kell vinni.
2/9 anonim válasza:
Pont 31 hetes voltam mikor mindent bepakoltam. Nem korai. Soha nem lehet tudni...
34km
3/9 anonim válasza:
Szia!
Én 36 hetesen de a baba 40 hetesen született már 9 hónapos. Könnyű szülést!
4/9 anonim válasza:
Én most kezdtem el a 35. héten, de nem vagyok még teljesen kész vele... a lényeges dolgok benne vannak :-)
5/9 anonim válasza:
33. héten kezdtem begyüjteni a dolgokat, és a 35. héten tettem bele a táskába. Kezd el nyugodtan összeszedni, gyüjteni egy polcra, de a táskába még ráérsz berakni. Persze beteheted, ha úgy látod jónak.
Sok boldogságot!
3 hetes kiscsaj anyukája
6/9 anonim válasza:
Anyám állandóan könyörgött, hogy pakoljak be, de én babonából nem tettem meg. 33 hetesen sajna be kellett feküdnöm visszatartásra, és a szülőszobából telefonáltam a férjemnek, hogy mit tegyen be. Aminek nem tudtam a pontos helyét azt nem találta meg. Ha azt mondtam, hogy a polcon jobb oldalt és véletlenül a bal oldalon volt az a valami azt nem találta... Legközelebb már tuti, hogy legalább 20 hetesen bepakolok.
7/9 anonim válasza:
36 hetes vagyok, már nagyjából össze vannak pakolva a dolgaim, még Tena betétet nem vettem.Sztem minél előbb összepakolsz,annál jobb, ennyivel is kevesebb.Nekem még ráadásul gondolnom kell az itthon maradókra is, apa nem annyira kompetens a témában,a múlt héten megkérdezte, hogy hol vannak a tányérok...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Lassan elkezdem öszzepakolni egy helyre,aztán majd a tatyóba.Az én kedvesem sincs tisztába azzal,hogy mi hol van.Mintha nem is itt lakna:-)))
2009. okt. 20. 21:37
9/9 anonim válasza:
Engem is anyu noszogatott, hogy jó lenne már bepakolni, ez volt 30 hetesen. 38 hetesen raktam össze a táskát. 40+2 hétre szültem, úgyhogy én nem voltam elkésve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!