Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor pakoltátok össze a...

Mikor pakoltátok össze a kórházi csomagot?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok.Még korai?
2009. okt. 20. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 33 hetes vagyok,de már készítem egymás mellé a dolgokat.Aztán szerintem lassan elkezdem összerakni,soha nem lehet tudni.Meg még eszembe vannak,mit kell vinni.
2009. okt. 20. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont 31 hetes voltam mikor mindent bepakoltam. Nem korai. Soha nem lehet tudni...

34km

2009. okt. 20. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 36 hetesen de a baba 40 hetesen született már 9 hónapos. Könnyű szülést!

2009. okt. 20. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem el a 35. héten, de nem vagyok még teljesen kész vele... a lényeges dolgok benne vannak :-)
2009. okt. 20. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:

33. héten kezdtem begyüjteni a dolgokat, és a 35. héten tettem bele a táskába. Kezd el nyugodtan összeszedni, gyüjteni egy polcra, de a táskába még ráérsz berakni. Persze beteheted, ha úgy látod jónak.

Sok boldogságot!

3 hetes kiscsaj anyukája

2009. okt. 20. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Anyám állandóan könyörgött, hogy pakoljak be, de én babonából nem tettem meg. 33 hetesen sajna be kellett feküdnöm visszatartásra, és a szülőszobából telefonáltam a férjemnek, hogy mit tegyen be. Aminek nem tudtam a pontos helyét azt nem találta meg. Ha azt mondtam, hogy a polcon jobb oldalt és véletlenül a bal oldalon volt az a valami azt nem találta... Legközelebb már tuti, hogy legalább 20 hetesen bepakolok.
2009. okt. 20. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok, már nagyjából össze vannak pakolva a dolgaim, még Tena betétet nem vettem.Sztem minél előbb összepakolsz,annál jobb, ennyivel is kevesebb.Nekem még ráadásul gondolnom kell az itthon maradókra is, apa nem annyira kompetens a témában,a múlt héten megkérdezte, hogy hol vannak a tányérok...
2009. okt. 20. 16:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Lassan elkezdem öszzepakolni egy helyre,aztán majd a tatyóba.Az én kedvesem sincs tisztába azzal,hogy mi hol van.Mintha nem is itt lakna:-)))
2009. okt. 20. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem is anyu noszogatott, hogy jó lenne már bepakolni, ez volt 30 hetesen. 38 hetesen raktam össze a táskát. 40+2 hétre szültem, úgyhogy én nem voltam elkésve vele.
2009. okt. 22. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!