32. hetes kismama vagyok és gyenge menstruációs fájdalmaim vannak alkalmanként, ez mitől van? Kb 3. napja érzem!
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 19:49
11/12 anonim válasza:
Én is próbáltam a citritet és a MagneB6 is de nekem azok semmire sem voltak jók. Magnerot jóval drágább, de napi egy nekem elég volt. Cirticiből pedig 3-4 darabot is bevettem. Én is úgy tudom, hogy 36. hétig lehet szedni, de kérdezd meg a dokidat.
12/12 anonim válasza:
Én is 36. hétig tudom, de az első babámmal mág a szülés napján is vettem be (38. hét), mert annyira keményedtem. Ennek ellenére 5 óra alatt megszületett a kislányom a magzatvíz lefolyásától a felsírásig számolva!
Az az igazság, hogy egyszer 32. hetesen kontrakciók miatt benn tartottak a kórházban és akkor a szülőszobán 1 g/óra Mg-ot kaptam infúzióba, hogy leállítsák a szülést. Sikerült.
Szóval akkor el lehet képzelni, hogy napi(!) 500 mg is, de akár még 1000 mg is mennyit jelent ahhoz képest... semmit, szinte. Szerintem, ha fáj, és keményedsz 35-36. héten, de mint látod, akár még később is, kapj be egyet halálos nyugalommal!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!